10.1 C
Craiova
sâmbătă, 19 octombrie, 2019
Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

-

Berbec
Capacitatea creativă deosebită vă îndeamnă să începeţi o activitate nouă, pe care veţi reuşi să o duceţi la bun sfârşit. Puteţi avea reuşite pe plan intelectual şi sentimental şi vă puteţi bucura de aprecierea persoanelor din familie. Aveţi grijă însă cu exagerările de orice fel. Oricât de mare ar fi tentaţia, trebuie să încercaţi să găsiţi un echilibru în toate. Parcurgeţi o perioadă favorabilă exprimării artistice.

Taur
Dimineaţa sunteţi mai sensibil decât de obicei şi s-ar putea să aveţi probleme în relaţiile cu anturajul. Cel mai bine ar fi să comunicaţi mai mult pentru că în acest mod vă puteţi face înţeles de cei din jur. Vă recomandăm să fiţi prudent în tot ce faceţi şi să aveţi mare grijă la aspectele financiare. Ar fi bine să nu promiteţi nimic, dacă nu sunteţi sigur că puteţi să vă ţineţi de cuvânt.

Gemeni
Pot interveni schimbări importante, care vă oferă o mulţime de satisfacţii. Activitatea intelectuală intensă şi creativitatea ieşită din comun vă ajută să aveţi succes pe plan social. Sunteţi comunicativ şi acest lucru vă ajută să începeţi noi relaţii de prietenie sau să cunoaşteţi oameni care vă pot încuraja în anumite proiecte pe care le-aţi plănuit de mult timp. După-amiază sunteţi nevoit să luaţi o hotărâre serioasă în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale.

Rac
Dimineaţa sunteţi plin de optimism şi aveţi o imaginaţie debordantă, care vă poate ajuta să iniţiaţi o activitate foarte plăcută şi de succes. Înclinaţiile artistice vă ajută să vă afirmaţi în societate. Nu este exclus să faceţi cunoştinţă cu o persoană importantă, dispusă să vă sprijine şi chiar să vă promoveze ideile. Seara este posibil să suferiţi o dezamăgire sentimentală, care vă pune pe gânduri şi vă face să luaţi o hotărâre importantă.

Leu
Se pare că nu aveţi nici un moment de răgaz şi vă simţiţi epuizat. Sunteţi foarte ocupat, dar graţie imaginaţiei şi ingeniozităţii de care daţi dovadă, reuşiţi să realizaţi tot ce v-aţi propus. Seara s-ar putea să fiţi foarte obosit, dar vă bucuraţi să vedeţi că partenerul de viaţă vă este alături. Trebuie să cereţi sprijinul în momentul în care simţiţi că nu mai aveţi energie. Chiar şi ajutorul moral sau cuvintele frumoase pot fi surse de energie.

Fecioară
Aveţi noroc şi sunt şanse să depăşiţi cu uşurinţă orice dificultate. Este o zi foarte bună pentru examene, lucrări artistice şi proiecte pentru că aveţi capacitatea să reţineţi o cantitate mare de informaţii. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune şi puteţi pune la cale o cină romantică pentru a vă bucura împreună cu partenerul.

Balanţă
Sunteţi hotărât să porniţi o afacere, dar nu vă ajung banii şi nici nu aveţi idee la cine să apelaţi pentru a cere ajutor. Dacă vă puneţi la lucru imaginaţia şi creativatea, aveţi şanse să obţineţi suma necesară, fără eforturi foarte mari. După-amiază s-ar putea să suferiţi o dezamăgire pe plan sentimental, care să vă facă să vă schimbaţi priorităţile. Vă sfătuim să evitaţi călătoriile lungi.

Scorpion
Puteţi să vă faceţi planuri de viitor şi să vă afirmaţi din punct de vedere social. Dacă vă sfătuiţi cu o persoană apropiată în legătură cu planurile pe care le faceţi aveţi toate şansele ca acestea să fie reuşite. Daţi dovadă de sensibilitate şi vă simţiţi foarte bine în compania prietenilor şi a persoanei iubite. Organizaţi cât mai multe ieşiri alături de persoanele în compania cărora vă simţiţi bine.

Săgetător
Dimineaţa sunteţi cam visător şi este posibil să neglijaţi probleme importante, spre dezamăgirea membrilor familiei, care aşteaptă anumite lucruri de la dumneavoastră. Vă sfătuim să nu începeţi activităţi noi, pentru că există riscul să luaţi decizii neinspirate, care să atragă insuccesul. Gândiţi-vă de două ori înainte de a acţiona şi nu refuzaţi sprijinul unei persoane mai în vârstă din familie!

Capricorn
Cei din jur vă apreciază creativitatea şi vă dau şansa să vă desfăşuraţi exact în maniera în care doriţi. Ar fi bine să o folosiţi pentru a vă rezolva problemele de serviciu şi de afaceri şi poate pentru a face câţiva bani în plus. Vă recomandăm să ţineţi seama de sfaturile unei rude, mai ales în chestiuni financiare pentru că există posibilitatea să faceţi anumite greşeli care pot avea consecinţe grave.

Vărsător
Nu prea sunteţi comunicativ şi ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri pentru că sunteţi predispus să faceţi anumite gafe. Vă sfătuim să evitaţi riscurile, pentru că s-ar putea să nu mizaţi corect şi să suferiţi pierderi considerabile. Aveţi nevoie de relaxare şi de multă odihnă. Nu ar strica să vă faceţi şi anumite analize dacă nu vă simţiţi bine. Dacă vi se oferă ocazia să mergeţi într-o vizită, nu staţi mult pe gânduri!

Peşti
Aveţi succes în activităţi casnice, dar şi în societate. Dacă vreţi să cumpăraţi ceva pentru casă, nu mai staţi pe gânduri. Sunteţi într-o perioadă prielnică pentru achiziţii legate de cămin. Partenerul de viaţă şi colegii vă apreciază ideile şi vă susţin să le realizaţi cu bine. Aveţi o deosebită capacitate de comunicare şi rezolvaţi cu uşurinţă toate problemele care apar. Puteţi să faceţi planuri de viitor, dar evitaţi orice speculaţie!

ȘTIRI VIDEO GdS