14.8 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Apare ceva nedorit ce strică atmosfera plăcută a zilei. Ori aflaţi o veste proastă de la rude mai în vârstă, ori primiţi o jignire greu de suportat de la cineva care credeaţi că ţine la dumneavoastră, ori se strică vreun obiect prin casă exact când vă era lumea mai dragă. Surprizele dau buzna în cel mai nepotrivit moment şi vă dau peste cap planurile.  

Taur
Ideea pe care o prezentaţi lumii astăzi este valoroasă, dar nu trebuie să oferiţi chiar toate detaliile, ca nu cumva să v-o fure altcineva şi să o valorifice mai bine sau mai repede. Spuneţi sumar ce gândiţi, dar păstraţi secretele pentru dumneavoastră. Tocmai pentru că deja aţi făcut-o publică, fiţi sigur că unii se vor gândi la ideea dumneavoastră ca la o soluţie rentabilă, de aceea trebuie să vă grăbiţi ori s-o brevetaţi.
   
Gemeni
Nu vă lăsaţi păcălit de aparenţe care vă pot împinge într-o direcţie riscantă şi amăgitoare. Chiar dacă sunteţi nervos şi nu vă puteţi controla reacţiile, evitaţi gesturile agresive, răzbunările la primul impuls, deciziile radicale, care nu mai pot fi schimbate. Azi aţi putea face un pas necugetat: să stricaţi, să rupeţi, să distrugeţi ceva la nervi sau la primul impuls din cauza unei decepţii.

Rac
Nu vă găsiţi locul într-un grup mai larg de persoane şi toate încercările de a vă apropia de ceilalţi pot eşua. Dacă faceţi parte din medii diferite, din culturi diametral opuse sau nici măcar aceeaşi limbă nu vorbiţi, e absolut firesc să nu găsiţi un punct comun care să lege conversaţia, dar dacă sunteţi asemănători, cu atât mai grave sunt animozităţile.
   
Leu
Veştile care vin de departe vă întristează profund, chiar dacă nu vă privesc personal. Rezonaţi la necazurile altora ca şi cum ar fi ale dumneavoastră, dând dovadă de multă compasiune faţă de cei singuri, bolnavi, săraci, trişti. Nu prea aveţi cu ce-i ajuta, nimic mai mult decât o vorbă bună şi puţin sprijin moral, dar sunteţi convins că şi acestea au rolul lor şi e suficient să le arătaţi celor care trec prin situaţii dificile că sunteţi cu adevărat alături de ei la nevoie.
    
Fecioară
Sunteţi un prieten de nădejde care ştie să intre imediat în pielea celuilalt şi reuşeşte să înţeleagă foarte bine necazul. Nici nu trebuie să vă spună care e suferinţa sa cea mai mare, că sunteţi deja alături de el şi încercaţi să-i ridicaţi moralul cum puteţi. Cu un dram de umor, de optimism, de idealism, cu o vorbă de încurajare, amicul aflat în impas va depăşi hopul cu brio.   

Balanţă
Nimic nu iese aşa cum aţi sperat, dar nu dumneavoastră sunteţi vinovat de toate aceste oprelişti, ci condiţiile în care vă desfăşuraţi activitatea. La tot pasul, apare cineva care are numai de criticat şi de comentat ceea ce faceţi, iar avântul vă este tăiat de astfel de manifestări agresive. Când vedeţi că nimeni nu vă susţine, e normal să fiţi tentat să vă lăsaţi păgubaş, dar nu ar trebui să ţineţi cont de anturaj.

Scorpion
Veştile bune vin de unde nici nu vă aşteptaţi, dar tocmai pentru că apar pe nepusă masă, trebuie să profitaţi imediat de ceea ce aflaţi. Trebuie să daţi un răspuns pe loc, pentru că e o ofertă care nu vă dă prea mult timp de gândire. Bazaţi-vă pe instinct şi spuneţi pe loc ceea ce consideraţi că e mai bine, pentru că e un noroc prea mare ca să-i daţi cu piciorul, cerând un răgaz.

Săgetător
Nu vă uitaţi la cei din jur, ci încercaţi să vă simţiţi bine oriunde aţi fi. Nu aveţi parte de colegi prea vorbăreţi sau cooperanţi, ci de unii care vă tratează cu indiferenţă şi răceală, gândindu-se numai la problemele lor, dar ar trebui să nu ţineţi cont de atmosfera creată de aceştia. Ostilitatea lor nu trebuie să vă afecteze dacă aveţi toate motivele să vă simţiţi bine în pielea dumneavoastră, ca atare, aşezaţi-vă numai în prim-plan.
 
Capricorn
Ce să alegeţi între datorie şi dorinţă, între latura pragmatică a vieţii şi cea sensibilă? Sunteţi pus în faţa unei astfel de alegeri, când va trebui să discerneţi între mai multe căi de mers, atât cu jumătatea raţională şi logică, cât şi cu fiinţa emoţională din dumneavoastră. De data aceasta va învinge latura practică, lăsând ceea ce face plăcere sufletului pe un nivel secund.
    
Vărsător
O problemă de sănătate vă dă peste cap toate planurile, pentru că nu mai sunteţi în cea mai bună formă pentru a munci eficient. Când ştiţi că vă doare pe ici, pe colo, parcă nu aveţi chef de nimic. Pare să fie o criză neprevăzută care vă îngrijorează, încât ar fi bine să luaţi nişte măsuri pentru a ameliora situaţia urgent. O vizită la medic ar fi recomandată, chiar dacă nu aţi fi avut chiar azi timp de aşa ceva.
 
Peşti
Priviţi spre viitor cu îngrijorare, neştiind clar ce vă aşteaptă, fiind copleşit de teamă şi emoţii negative. Vă lipseşte încrederea în forţele proprii şi parcă nu vă puteţi agăţa de nimic pentru a spera totuşi ceva bun de la ceea ce vă aşteaptă. Undeva, în adâncul sufletului, mai există un dram de optimism, deci căutaţi-l şi scoteţi-l la lumină, lăsându-l să se dezvolte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS