17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Berbecii vor avea nişte discuţii incomode cu partenerul de cuplu, cauzate de nişte bănuieli… nu chiar nefondate. Cei care ştiu că n-au fost chiar uşă de biserică ar fi bine să vină cu nişte explicaţii foarte plauzibile, altfel există riscul ruperii relaţiei. Cineva de la locul de muncă le va cere bani cu împrumut. Ar fi bine să se gândească de două ori, pentru că nu îi vor recupera uşor. Se pare că vor avea succes în tot ce vor întreprinde.

Taur
Pentru Tauri, săptămâna va fi dedicată planurilor de călătorii şi posibil chiar punerii lor în practică, dar mai spre sfârşit. Va fi vorba de călătorii de agrement, nimic serios, dar puţină relaxare nu strică niciodată. Vor primi şansa de a face mai mulţi bani, dar cu preţul unui efort deosebit, aşa că trebuie să se gândească bine înainte dacă merită. Dragostea nu le face probleme, ci numai surprize plăcute de care se vor putea bucura în voie.

Gemeni
Gemenii vor fi tentaţi să se arunce în nişte jocuri amoroase complicate, care nu le vor aduce decât necazuri. O ceartă cu un prieten apropiat îi va pune pe jar şi vor fi nevoiţi să-şi compenseze gafele cu nişte gesturi spectaculoase. Profesional, vor fi copleşiţi de muncă şi chiar îşi vor schimba planurile de weekend împotriva dorinţei lor. Vor primi un ajutor bănesc din partea cuiva din familie. Cei singuri au toate şansele să cunoască pe cineva special.

Rac
Racilor li se vor cere diverse favoruri legate de aspectul profesional. Trebuie să aibă grijă cui oferă informaţii şi sfaturi, pentru că nu toţi cei care solicită astfel de favoruri le şi merită. Se recomandă atenţie mare şi respectarea regulilor, pentru că orice abatere se va întoarce împotriva lor. În cuplu, sunt şanse mari să comită o gafă care îi va costa mult.

Leu
Leii îşi fac deja planuri de weekend, dar pot să se aştepte la o schimbare. Nişte musafiri de departe se anunţă şi Leii vor avea parte de o distracţie pe cinste… şi posibil şi de ceva cadouri valoroase. Situaţia financiară va fi medie, dar vor şti să se organizeze atât de bine încât să nu renunţe la micile lor plăceri. Atenţie mare în dragoste: astrele le sunt favorabile, dar pot avea probleme din cauza unor chestiuni de orgoliu.

Fecioară
Astrele vor fi deosebit de generoase cu Fecioarele, mai ales în privinţa banilor. Veştile bune vor fi legate de o îmbunătăţire pe termen lung a veniturilor, poate chiar de găsirea unui job mai bine plătit. Cineva din familie le va face un serviciu preţios. În dragoste, Fecioarele cuplate se bucură de multă armonie şi tandreţe, însă adevăratele surprize sunt rezervate celor singure: acum ar putea întâlni marea dragoste!     

Balanţă
Balanţele stau bine în toate domeniile. În dragoste, cele cuplate vor discuta despre mutări majore, poate chiar despre căsătorie, iar cele singure se vor bucura de un succes remarcabil la sexul opus. În domeniul profesional, e posibil să încerce să îmbine dragostea cu munca, adică să înceapă un proiect împreună cu partenerul de viaţă. Se vor bucura de o uşoară creştere a venitului, dar nişte proiecte din viitorul apropiat le vor sili să facă economii.

Scorpion
Acest început de săptămână va veni pentru Scorpioni cu oferte profesionale excelente, dar şi cu nişte eforturi financiare serioase. Probabil li se va cere să contribuie la nişte cheltuieli de familie sau de cuplu, care le vor zdruncina serios bugetul. Vor fi nevoiţi să solicite un împrumut de la cineva din familie. Relaţia de cuplu şi cea cu membrii familiei va fi excelentă!  

Săgetător
Veşti foarte bune pentru Săgetătorii îndrăgostiţi: persoana iubită le va da foarte multe semne bune în următoarele zile. Ceea ce pare acum doar o aventură sau doar o prietenie, poate deveni o relaţie serioasă. Cei cu probleme financiare să nu refuze acum nici o ofertă profesională, oricât de modestă, pentru că nu li se vor oferi prea multe opţiuni în viitorul apropiat. Să se abţină să solicite vreun ajutor financiar dacă nu e absolut necesar, pentru că le va fi foarte greu să-şi acopere datoriile mai târziu.

Capricorn
Pentru Capricorni, săptămâna e foarte bună, mai ales sub aspectul colaborărilor de afaceri cu cei apropiaţi. Orice proiect sau investiţie comună se vor finaliza cu succes, chiar peste măsura aşteptărilor. În dragoste, lucrurile stau foarte bine pentru cei cuplaţi, relaţia se leagă şi mai strâns, însă nu sunt atât de roz pentru cei singuri.    

Vărsător
Vărsătorii vor fi extrem de ocupaţi în aceste zile, pregătindu-şi proiectele de carieră sau studii. Vor fi chemaţi la interviuri sau li se vor anunţa examene noi şi uneori va fi nevoie chiar să călătorească pentru a-şi rezolva problemele. Nişte promisiuni legate de bani au toate şansele să se materializeze la sfârşitul săptămânii. În dragoste, cei implicaţi într-o relaţie vor avea de luptat cu intervenţia nedorită a cuiva din familie.

Peşti
Peştii vor fi printre cei răsfăţaţi de astre în aceste zile. Săptămâna va începe cu o veste bună legată de reuşită cuiva apropiat. La mijlocul perioadei, vor avea nişte discuţii legate de bani, în urma cărora vor obţine tot ceea ce au solicitat. În dragoste, cei singuri vor porni la vânătoare, chiar dacă sunt consideraţi nişte timizi. Cei cuplaţi ar putea avea câteva momente de gelozie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS