12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Veţi primi o propunere interesantă de petrecere a timpului liber şi n-ar fi rău să o acceptaţi. Dialogul cu fiinţa iubită vă va ajuta să fiţi mai optimist în ceea ce priveşte viitorul. Este posibil să primiţi nişte bani, pe care veţi dori să-i investiţi. Deocamdată, ar fi bine să nu luaţi decizii pripite, ci să vă sfătuiţi cu un prieten de încredere şi a cărei judecată şi-a demonstrat până acum calitatea. Încercaţi să vă păstraţi calmul, chiar dacă vă este foarte greu.

Taur
Vi se va face o propunere de călătorie pe care sunteţi tentat să o acceptaţi, în ciuda faptului că nu va fi un proiect lesne de pus în practică. Până la urmă, se va găsi o soluţie, care să mulţumească pe toată lumea. Din punct de vedere sentimental, situaţia vă favorizează. Sunt şanse mari să vă îmbunătăţiţi relaţia cu fiinţa iubită sau chiar să luaţi o decizie importantă privitor la relaţia de cuplu.    

Gemeni
Dacă veţi avea ocazia să ieşiţi în afara oraşului, sunt şanse să vă simţiţi excelent. N-ar fi exclus nici să vă întâlniţi cu nişte cunoştinţe mai vechi. Discuţiile pe care le veţi avea astăzi vor scoate în evidenţă unele lucruri pe care le-aţi putea folosi în activităţile în care sunteţi implicat. Un prieten are o nelămurire şi vă va cere sfatul. Va trebui să luaţi o decizie pe care aţi tot amânat-o până acum.  

Rac
Veţi participa la o activitate socială, care vă va da posibilitatea să vă relaxaţi. În familie, aveţi de discutat probleme băneşti. Nu trebuie să fiţi îngrijorat, căci nu vă va fi greu să-i convingeţi pe ceilalţi de valabilitatea punctelor dumneavoastră de vedere. Totuşi, evitaţi dialogul în contradictoriu pe teme financiare. Chiar dacă vi se pare plictisitor, câte ceva va trebui făcut şi prin casă.   

Leu
Veţi avea parte de alergătură mai multă decât de obicei, căci aveţi un program încărcat, dar, cum era de aşteptat, sunteţi pregătit fizic şi psihic. Relaţia cu fiinţa iubită va fi prioritară în această perioadă. Veţi avea ocazia să petreceţi clipe plăcute împreună. Fiind vorba de distracţie, veţi rămâne în formă până seara târziu. Dacă aveţi de făcut o observaţie, mai bine vă abţineţi. Spre seară veţi încerca să vă adunaţi gaşca şi să ieşiţi împreună în oraş.

Fecioară
Este posibil ca o activitate pe care aţi început-o de mai mult timp să devină urgentă, aşa că va trebui să faceţi unele modificări în programul acestei zile. Sunteţi deosebit de inspirat, dar şi de împrăştiat în acelaşi timp. Ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi ce necesită o atenţie sporită, căci aţi putea comite greşeli. Cel mai bine v-ar prinde o activitate artistică, ce v-ar şi relaxa.  

Balanţă
Acasă aţi putea finaliza o activitate mai repede decât v-aţi propus, aşa încât să vă mai rămână timp şi pentru un respiro. Pentru timpul liber, veţi primi o invitaţie căreia nu-i veţi putea rezista, deşi vă va da tot programul peste cap. O mai veche cunoştinţă vă va contacta pentru a vă face o propunere interesantă. Nu este însă cazul să vă grăbiţi cu răspunsul până nu sunteţi lămurit asupra tuturor detaliilor.

Scorpion
Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, dar reuşiţi să vă descurcaţi cel puţin rezonabil. Vi se va propune o colaborare care vă tentează, dar, pe de altă parte, nu este cazul să vă asumaţi riscuri mari. Sunteţi într-o perioadă ceva mai agitată şi, de aceea, ar fi bine să manifestaţi cât mai multă prudenţă. În familie se vor discuta proiecte de interes comun, la care veţi putea să vă exprimaţi punctul de vedere.    

Săgetător
Aveţi multe de făcut în această zi. Energia nu vă lipseşte, dar, dacă vă veţi apuca de prea multe, nu veţi reuşi mai nimic. Cel mai bine ar fi să vă stabiliţi clar priorităţile şi să încercaţi să îmbinaţi plăcutul cu utilul. În cazul în care doriţi să luaţi decizii în ceea ce priveşte semnarea unor documente oficiale, este bine să chibzuiţi totul cu multă răbdare. Nu vă îngrijoraţi, deoarece, după-amiază, este posibil să primiţi o veste pe care o aşteptaţi de mult timp.

Capricorn
Aveţi de rezolvat o mulţime de chestiuni, dar nu sunteţi într-o formă fizică nemaipomenită. Ar fi de dorit să vă stabiliţi cu atenţie priorităţile, căci nu veţi reuşi să duceţi la bun sfârşit mai multe activităţi odată. Este timpul să luaţi legătura cu prietenii de pe alte meleaguri. Timpul liber aţi putea să vi-l dedicaţi prietenilor şi activităţilor recreative şi vă veţi simţi excelent.   

Vărsător
Sunteţi plin de entuziasm, aşa că în timpul liber aţi putea să faceţi ceva sport. Pe de altă parte, ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc, deoarece aţi putea avea parte de un mic accident. Vi se poate face o declaraţie de dragoste, care vă va lua pe nepregătite. Propunerile de colaborare se vor dovedi interesante, dar se pot ivi discuţii legate de sumele implicate.

Peşti
Aveţi de ales între două alternative şi nu vă va fi foarte uşor. Un prieten vă va da un sfat, de care aţi putea ţine seama. Veţi face câteva drumuri scurte, cu folos. În ceea ce priveşte banii, nu este cazul să-i aşteptaţi, deocamdată. Dacă doriţi să faceţi o investiţie de mai mari dimensiuni, gândiţi-vă bine dacă veţi putea să vă descurcaţi după aceea cu banii. Fiţi calm şi astfel veţi vedea că lucrurile o vor lua pe un făgaş normal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS