14.6 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi veţi fi preocupat de felul în care arătaţi şi veţi dori să petreceţi cât mai mult timp cu cineva la care ţineţi într-un mod foarte special. Aveţi grijă, se anunţă schimbări în perioada imediat următoare şi trebuie să fiţi bine pregătit din timp. Gândiţi-vă puţin la propriile talente. O slujbă de vis poate fi a dumneavoastră. Trebuie doar să ştiţi să vă puneţi în valoare calităţile şi să daţi dovadă de tact.

Taur
Dacă vedeţi că se iveşte o oportunitate, nu ezitaţi. Nu vă feriţi de schimbările bruşte, pentru că astfel riscaţi să rataţi o şansă unică. Chiar dacă sunteţi asaltat de treburi, ar fi bine să vă faceţi timp şi pentru familie. Veţi mai uita de griji, iar lucrurile vi se vor părea mult mai uşoare. Veţi avea însă de suferit din cauza unei alegeri neinspirate, iar indiscreţiile unui bun prieten nu vor face decât să înrăutăţească lucrurile.

Gemeni
Chiar dacă vă simţiţi asaltat de veşti contradictorii, cu înţelepciune şi răbdare veţi reuşi să faceţi un pic de ordine în haos. Esenţial este să vă păstraţi optimismul. Dacă vă veţi izola, nu veţi avea niciodată şansa de a vă găsi adevărata dragoste şi chiar aţi putea să treceţi pe lângă ea fără să vă daţi seama. Oferiţi-le prietenilor dumneavoastră sfatul atunci când îl cer, dar nu le pretindeţi să îl şi aplice: este doar treaba lor.
 
Rac
Va trebui să rezolvaţi o dispută cu cineva de departe. Nu o să fie simplu, dar aveţi şanse mari să treceţi cu bine de această încercare. Atunci când vă veţi gândi dacă să vă asumaţi mai multe responsabilităţi în carieră, ţineţi cont de faptul că nimic nu este gratis şi că va trebui să renunţaţi la ceva în schimb. Vă gândiţi la o discuţie lăsată în coadă de peşte cu ceva timp în urmă.     

Leu
Abilităţile de negociere vă vor fi puse în curând la încercare. Nu fiţi inflexibil. Chiar dacă aveţi o poziţie puternică, o soluţie acceptabilă pentru ambele părți este preferabilă uneia impuse. Atenţie la deciziile greşite! Va trebui să faceţi faţă unor conflicte şi trădări. Cu toate că aveţi unele mici probleme de sănătate, veţi realiza cât de lipsit de griji sunteţi în comparaţie cu cei din jur, cărora le merge mult mai rău.  

Fecioară
Veţi depăşi în curând perioada mai grea prin care treceţi momentan. Lucrurile dificile vor rămâne în urmă şi vă veţi simţi eliberat de o mare povară. Nu vă dezvăluiţi toate atuurile în faţa celor în care nu aveţi deplină încredere. Dacă sunteţi atent şi veţi controla cu grijă informaţiile, s-ar putea să aveţi o surpriză plăcută din punct de vedere financiar. Consecinţele alegerilor făcute astăzi se vor resimţi mult timp de acum încolo.      

Balanţă
Nu tot ce v-aţi propus pentru această zi va putea fi pus în practică, dar până la urmă lucrurile se vor aranja într-un mod care să vă avantajeze. Cineva vă va face o surpriză plăcută. Interesul dumneavoastră pentru relaţia cu prietenii şi pentru activităţile sociale se va accentua. Veţi primi o propunere interesantă şi nu aveţi nici un motiv să fiţi suspicios. Cineva vă bârfeşte, dar nu va reuşi să vă facă nici un rău.

Scorpion
Nu vă aruncaţi cu capul înainte. Evaluaţi situaţia din toate punctele de vedere şi mai bine acţionaţi încet, dar sigur. Emoţiile puternice pot stârni cuvinte aprige, aşa că aveţi grijă ce spuneţi. Gândiţi-vă bine înainte de a începe o dispută: astăzi este foarte uşor să vă lăsaţi prins într-o argumentaţie fără sens. Păstraţi-vă echilibrul şi nu lăsaţi neînţelegerile să vă marcheze. Concentraţi-vă asupra aspectelor care vă fac fericit.    

Săgetător
Învăţaţi să vă gândiţi la viaţa dumneavoastră, să reflectaţi la cum vreţi să fiţi şi la ce vreţi să obţineţi. Nu vă mai minţiţi şi nu vă mai amăgiţi singur. Chiar dacă la început nu o să vă placă ce vedeţi, nu puteţi amâna lucrurile la nesfârşit. Dacă sunteţi angajat, aveţi şansa de a vă face remarcat. La serviciu, nu toţi colegii sunt încântaţi de ideile dumneavoastră şi este posibil să apară conflicte.

Capricorn
Nu vă uitaţi la lume ca şi când ar fi pictată doar în alb sau negru. Există multe nuanţe, care dau sens vieţii. Dacă vă cramponaţi de una sau alta dintre extreme, riscaţi să pierdeţi esenţialul. Comunicarea cu cei din jur este benefică, interesantă şi curge de la sine. Se pot ivi unele neînţelegeri cu cei la care ţineţi, dar acestea vor fi minore. Odihniţi-vă cât de mult puteţi şi chiar gândiţi-vă să vă luaţi câteva zile de concediu.

Vărsător
Oportunităţi se vor ivi tot timpul. Poate nu vi se potrivesc multe dintre ele, dar trebuie să păstraţi opţiunile deschise. Ieşiţi cu colegii dumneavoastră: mergeţi la o cafea sau la cinema. Veţi avea astfel şansa de a cunoaşte câţiva oameni fascinanţi, dar nu pierdeţi timpul cu cei care nu sunt pe aceeaşi frecvenţă cu dumneavoastră.  
 
Peşti
Deși astăzi veţi simţi o tentaţie aproape irezistibilă să începeţi un proiect nou, asiguraţi-vă mai întâi că aţi terminat treburile deja începute. Vă va fi destul de greu, mai ales că în această perioadă toate vibraţiile vă îndeamnă către lucruri noi şi incitante. Energia investită în noi începuturi va fi una irosită dacă există lucruri nerezolvate. Mai bine ar fi să profitaţi de acest prilej pentru a pune bazele unui nou sistem de lucru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS