15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Încercaţi să-i înţelegi şi să-i ascultaţi mai mult pe cei dragi, lucru care vă apropie de ei. Este o zi foarte promiţătoare în plan profesional. Vă bucuraţi de mai multă linişte în viaţa sentimentală, mai ales că aţi traversat o perioadă destul de bulversantă. Aveţi grijă ce subiecte abordaţi, astfel încât să nu tulburaţi apele inutil. Aţi putea găsi o nouă sursă de venituri. Dacă este nevoie, consultaţi un specialist.

Taur
Problemele din viaţa profesională încep să se rezolve. Trebuie să vă păstraţi calmul şi optimismul. Astăzi se poate să cunoaşteţi o persoană deosebită, de la care puteţi învăţa multe lucruri. În plan personal, nu este indicat să luaţi decizii la nervi, deoarece mai târziu puteţi regreta o astfel de hotărâre. Vă asumaţi în întregime responsabilităţile familiale. Însă, în acelaşi timp, sunteţi cam sever cu cei dragi.  

Gemeni
Dacă nu urmaţi o dietă, se poate să aveţi probleme cu ficatul, din cauza exceselor culinare. Micile probleme din viaţa de cuplu nu sunt atât de importante încât să vă îndepărteze de partener. Dacă sunteţi singur, fiţi deschis spre oportunităţile apărute şi veţi putea să cunoaşteţi o persoană deosebită. Realizările pe care le puteţi avea în plan profesional vi se datorează în întregime.  
 
Rac
Simţiţi nevoia să aveţi mai mult timp pentru dumneavoastră mai ales pentru a vă întâlni cu prietenii şi cu acele persoane care vă ajută sau care au aceleaşi interese ca şi dumneavoastră. În plan profesional, lucrurile sunt destul de complicate, cel puţin deocamdată. Chiar dacă sunteţi foarte drăguţ cu toată lumea în familie, nu este cazul să deveniţi exagerat de generos.  

Leu
Se poate să traversaţi o criză financiară. Va trebui să vă păstraţi calmul. În relaţia de cuplu este nevoie de unele schimbări pentru ca lucrurile să se dezvolte într-un mod normal. Astfel, există riscul acumulării conflictelor. Sunteţi solicitat din toate părţile şi nu aveţi nici o şansă să rămâneţi singur. Din păcate, dacă sunteţi deja prins într-o relaţie, partenerul se va simţi nesigur în faţa atâtor cuceriri făcute cu sau fără voie.  

Fecioară
Este o zi mai puţin bună pentru investiţii serioase, în plan imobiliar. Pe de altă parte, se poate să primiți o propunere interesantă. În relaţia cu partenerul de viaţă, ar fi bine să-i spuneţi într-un mod cât se poate de sincer care sunt dorinţele dumneavoastră şi să-l ascultaţi şi pe el, deopotrivă. Numai astfel nu vi se vor face fel de fel de reproşuri, mai mult sau mai puţin justificate.

Balanţă
Apar o mulţime de ocazii bune de a face bani. În cazul în care simţiţi că v-a cam scăzut moralul, planificaţi o activitate care vă face plăcere şi staţi pe lângă oameni cu simţul umorului. Aveţi chef să evadaţi, să plecaţi undeva şi să vă rupeţi de toate. Din păcate, situaţia nu este prielnică unei vacanţe. În viaţa de cuplu este indicat să fiţi ceva mai tolerant.   

Scorpion
Aveţi atâtea probleme acasă încât uneori vă pierdeţi speranţa. Pe de altă parte, de cei dragi vă leagă sentimente foarte puternice. Cu toate că există lucruri care nu vă plac la actualul post de muncă, este bine să faceţi concesiile necesare şi să vă urmaţi drumul. Acum nu este un moment bun pentru a tulbura apele. În cazul în care vi se cere să vă luaţi unele angajamente, trebuie să ştiţi că promisiunile, odată făcute, trebuie onorate.    

Săgetător
Primiţi unele veşti bune. Dacă aşteptaţi un răspus de la cineva în legătură cu nişte bani, acesta ar trebui să vină şi să fie pozitiv. În plan amoros este o zi promiţătoare, cu unele evenimente frumoase sau cel puţin cu momente de profundă comuniune cu persoana iubită. Vă canalizaţi atenţia asupra vieţii private. Investiţi destul de mulți bani în familie şi casă. Puteţi primi unele invitaţii de a ieşi pe undeva, invitaţii pe care le veţi onora.
 
Capricorn
Pentru a rezolva problemele de cuplu, va trebui să fiţi deschis faţă de partener şi să-l ascultaţi cu mai multă atenţie. O relaţie cu cineva de sex opus devine mai serioasă decât v-aţi fi aşteptat. Evitaţi pe cât posibil cheltuielile. Chiar dacă vă este greu, trebuie să vă impuneţi unele economii. Pentru a avea linişte acasă, ar fi bine să-i lăsaţi şi pe ceilalţi să-şi exprime părerea.   

Vărsător
Apar şanse de a evolua în plan personal. Ieşiţi în lume, faceţi-vă noi relaţii, profitaţi de ocaziile apărute. Acasă, relaţiile cu familia sunt destul de tensionate. Este o zi bună pentru finanţe, cu posibilităţi de câştig. Rezervaţi-vă ceva mai mult timp pentru partenerul de viaţă, care are nevoie de afecţiunea şi atenţia dumneavoastră. Simţiţi nevoia de intimitate şi îi puneţi la punct pe toţi care încearcă să vă invadeze teritoriul.      

Peşti
Deși câştigaţi o sumă mare de bani, nu înseamnă că puteţi să vă culcaţi pe o ureche. Vă puteţi face, în schimb, unele planuri de viitor. Vă implicaţi în noi proiecte profesionale. Unele probleme financiare se pot rezolva ca urmare a unui ajutor primit pe nepusă masă. Cu toate acestea, nu înseamnă că toate problemele dumneavoastră au luat sfârşit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS