8.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024

Horoscop

  Berbec    
Sunteţi într-o perioadă benefică a vieţii sociale şi sunteţi răsfăţat cu multe întâlniri romantice. Deveniţi sensibil la artă, interesat de evenimentele culturale şi atras de persoane recent cunoscute, oarecum excentrice. Primiţi cu bucurie invitaţiile prietenilor la munte. Karma este o forţă puternică şi chiar în aceste zile are un efect profund asupra vieţii dumneavoastră.

  Taur
E bine să primiţi musafiri. Întrunirile se vor dovedi animate şi interesante şi vă vor stimula calităţile sociale. Ceea ce e important, pentru că azi veţi fi mai monden ca oricând. Luaţi-o ca pe o încălzire şi exersaţi-vă talentele de gazdă. Cu toată tentaţia mondenităţii, nu-i bine să vă îndepărtaţi de prietenii vechi. Mintea vă este focusată pe viitor, la zilele ce urmează.

  Gemeni
Aveţi nevoie de relaxare. Aproape că v-aţi autodepăşit capacitatea de a rezista problemelor cotidiene, din ce în ce mai acaparatoare. Azi e momentul potrivit să plecaţi într-o scurtă vacanţă, alături de persoana dragă. Sunteţi mult mai relaxat şi simţiţi că lucrurile intră pe făgaşul normal. Nu puteţi schimba tot timpul ce zic oamenii despre dumneavoastră, va trebui să acceptaţi lucrul acesta şi să nu vă mai consumaţi pe nimicuri; persoanele care vă iubesc vă acceptă aşa cum sunteţi.

  Rac
Veţi fi cel care va primi priviri de admiraţie. Chiar dacă nu sunteţi obişnuit cu astfel de atenţie, puteţi fi sigur că vă veţi adapta foarte repede. Dacă nu aveţi pereche, e momentul pentru a începe o relaţie romantică. Dacă sunteţi într-o relaţie, chiar şi căsătorit, acum e timpul să îi spuneţi adevărul partenerului indiferent de consecinţe. Aţi greşit crezând că astăzi este ziua în care nu puteţi să vă rezolvaţi problemele.
 
  Leu
Faceţi planuri pe termen lung împreună cu partenerul de viaţă. Trăiţi momente pasionale alături de el şi vă simţiţi admirat şi iubit. Sunteţi destul de risipitor cu banii, astfel încât contul bancar se va micşora simţitor. Vă petreceţi timpul în compania rudelor. Se poate ca persoanele dragi să vă propună să lucraţi împreună la un proiect. Ziua de azi nu este favorabilă banilor – cel puţin nu în starea în care vă aflaţi acum.

  Fecioară
În relaţiile cu cei din jur, vă vine cam greu să fiţi flexibil şi diplomat. Dacă apar schimbări, cu greu vă adaptaţi noilor condiţii. În dragoste este bine să evitaţi orice manifestare de gelozie sau de posesivitate, pentru că nu v-ar aduce decât probleme. Dacă semnaţi un contract sau încheiaţi o afacere, pregătiţi-vă bine, citiţi toate detaliile şi retrageţi-vă, dacă vi se pare ceva dubios.

  Balanţă
Vi se pare că unele persoane din jur vă vor răul cu orice preţ. Cercetaţi bine înainte de a trage concluzii. Nu este cazul să vă consumaţi pentru lucruri care chiar nu merită atenţie. Acasă încercaţi să fiţi mai înţelegător cu persoanele dragi şi să nu le impuneţi numai ceea ce aţi vrea dumneavoastră să fie. Vin Sărbătorile şi o atmosfera apăsătoare în familie nu poate fi ceea ce vă doriţi. Pentru a alunga rutina din viaţa de cuplu, folosiţi-vă de inventivitate.

 Scorpion
Cunoaşteţi persoane noi care Dacă vă gândiţi să vă mutaţi în prag de Crăciun, cercetaţi bine, pentru a avea cât mai multe ocazii de a găsi un loc care să vi se potrivească. La serviciu luaţi decizii importante, care privesc viitorul profesional. Se poate să vă confruntaţi cu o problemă legată de un împrumut financiar pentru un prieten. Ar fi fost bine să evitaţi astfel de complicaţii, pentru că pot duce la neplăceri dacă suma nu este restituită la timp.

 Săgetător
Este o zi bună pentru a vă ocupa de relaţia de cuplu şi de prieteni. Puteţi rezolva acum lucrurile care nu vă plac, restabilind astfel liniştea şi armonia de care aveţi atâta nevoie. La locul de muncă va fi nevoie să vă asumaţi responsabilităţi importante. Este bine să acţionaţi calm şi să profitaţi de această oportunitate pentru a vă demonstra aptitudinile.

  Capricorn
Situaţia materială se îmbunătăţeşte, graţie unor sume de bani care vă intră în cont. Dacă vreţi să achiziţionaţi un obiect costisitor, este recomandat să aşteptaţi până când lucrurile sunt complet stabile. Nu risipiţi primii bani pe care îi primiţi, ca să nu aveţi parte mai târziu de surprize neplăcute. Capricornii se pot îndrăgosti uşor, dar la fel de uşor se va topi orice urmă de interes pentru respectiva persoană.

  Vărsător
Viaţa socială vă aduce relaţii agreabile cu prietenii şi cu toate cunoştinţele din ariile mondene. Puteţi avea parte de ocazii interesante, în cursul ieşirilor. Sunteţi mai deschis şi mai comunicativ decât în ultima vreme. În dragoste se anunţă evenimente deosebit de importante. Aţi putea să decideţi să vă căsătoriţi. O relaţie care a început mai banal devine extrem de pasională.

  Peşti
Influenţele nefaste ale lunii vă fac mai critic decât de obicei. Încercaţi să vă abţineţi, pentru că îi puteţi răni pe cei din jur. Aveţi o condiţie fizică bună. În orele libere, puteţi să mergeţi la înot sau să faceţi o plimbare în aer liber. Vă veţi relaxa, fizic şi psihic şi veţi avea un tonus de invidiat. Peştii singuri sunt foarte căutaţi în această perioadă, astfel încât au de unde să aleagă. Ar putea să găsească o persoană interesantă, alături de care să-şi petreacă Sărbătorile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS