16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

  Berbec    
Responsabilităţile familiale devin prioritare, ceea ce vă cam apasă. Uneori vă simţiţi ca un sclav care nu are niciodată timp pentru propria persoană. Numai de dumneavoastră depinde să puneţi piciorul în prag şi să vă ocupaţi şi de propriile nevoi. La locul de muncă feriţi-vă să faceţi speculaţii şi să vorbiţi de lucruri abstracte. Singurele apreciate sunt activităţile duse la bun sfârşit într-o manieră rapidă şi eficientă.

  Taur
Atmosfera de acasă vi se datorează, în mare măsură. Dacă lucrurile nu sunt chiar cum v-aţi fi dorit, nu vă enervaţi. Aşteptaţi un moment mai bun. La serviciu ştiţi cum să vă puneţi în valoare şi munciţi cu entuziasm pentru proiectele dumneavoastră. Vă regăsiţi întreaga încredere, ceea ce vă ajută mult. Relaţia de cuplu poate fi îmbunătăţită numai dacă evitaţi să deveniţi prea exigent cu persoana iubită.

  Gemeni
Vi se pare că viaţa de cuplu este banală şi s-ar putea să vă lăsaţi cucerit de perspectiva unei noi cuceriri. Aveţi grijă, însă, la ceea ce riscaţi, în schimbul unei noutăţi care nu are atâta importanţă precum relaţia dumneavoastră de cuplu. Situaţia financiară este stabilă, în ciuda cheltuielilor de Sărbători. Cheltuielile sunt compensate de banii care vă intră în cont, unii dintre ei fiind pur şi simplu o surpriză frumoasă.

  Rac
Racii nu au nevoie de prea multe cuvinte pentru a se înţelege cu partenerul de viaţă. Reuşesc să comunice din priviri, iar viaţa sentimentală este caracterizată de armonie şi stabilitate. Nativii singuri trebuie să-şi ofere mai multe şanse de a cunoaşte pe cineva special, ieşind în lume şi având o viaţă socială cât mai bogată. La serviciu vă oboseşte rutina zilnică. Din fericire, mai aveţi puţin şi intraţi în vacanţa de Sărbători.
 
  Leu
Deşi poate colegii abia aşteaptă să înceapă vacanţa, dumneavoastră sunteţi gata să depăşiţi orice obstacole pentru a vă duce la îndeplinire planurile profesionale. Toată lumea vă apreciază pentru acest lucru. În a doua parte a zilei munciţi cot la cot cu partenerul de viaţă la ceva ce ţine de casă. Vă organizaţi activităţile, astfel încât să terminaţi la timp, de Sărbători. Vă face bine să colaboraţi la acelaşi proiect, pentru că petreceţi mai mult timp împreună şi construiţi ceva durabil.

  Fecioară
Când, în sfârşit, reuşiţi să vă arătaţi mai deschis faţă de ceilalţi, mai înţelegător şi mai comunicativ, întâlniţi situaţii în care interlocutorii dumneavoastră sunt cei care vă ţin la distanţă. Se poate să înţelegeţi acum cât de greu le-a fost unora să vă vadă încăpăţânat şi închis în dumneavoastră. Nu este cazul să provocaţi alte tensiuni. Puteţi doar să fiţi foarte atent atunci când relaţionaţi cu lumea. Instinctul vă va spune ce trebuie să faceţi.

  Balanţă
Reuşiţi să ieşiţi dintr-o perioadă mai neplăcută, din punct de vedere financiar, şi începeţi să simţiţi cum situaţia materială se reechilibrează. Acest lucru vă va permite să duceţi la bun sfârşit planurile făcute pentru Sărbători. Faceţi în aşa fel încât să terminaţi de rezolvat sarcinile profesionale, pentru a vă putea dedica familiei.

 Scorpion
Astăzi riscaţi să spuneţi lucruri regretabile în faţa prietenilor sau cunoştinţelor. Gândiţi-vă de două ori înainte de a vorbi. Indiferent de grijile sau problemele pe care le aveţi la serviciu, când plecaţi spre casă eliberaţi-vă de acestea. Este foarte important să reuşiţi să delimitaţi viaţa profesională de cea personală, mai ales în prag de Sărbători, când familia are nevoie de dumneavoastră.

 Săgetător
Este o zi bună pentru a vă dedica unei munci în scop umanitar. În apropierea Crăciunului, puteţi să vă implicaţi în organizaţii de caritate şi să faceţi ceea ce vă împlineşte sufleteşte. Dacă aveţi lucruri importante de rezolvat la locul de muncă, faceţi-le în prima parte a zilei, când aveţi destulă linişte ca să vă puteţi concentra. După-amiază apar tot felul de evenimente sau sunteţi mereu întrerupt şi vă va fi greu să vă mai terminaţi treaba.

  Capricorn
Viaţa sentimentală este stabilă, iar lucrurile decurg într-un mod armonios între dumneavoastră şi partener. Vă place să fiţi dumneavoastră înşivă şi cât se poate de sincer. Capricornii singuri au mulţi admiratori, iar printre ei ar putea găsi acea persoană cu care să se potrivească de minune. Profitaţi de zilele de Sărbători ca să ieşiţi în lume şi să vă faceţi remarcat.

  Vărsător
În viaţa sentimentală vă arătaţi mai disponibil ca de obicei, ceea ce favorizează întâlnirile. Dacă aveţi deja pe cineva, partenerul de viaţă va fi încântat să vă vadă atât de expansiv în sentimente. La serviciu sunteţi combativ, aşa cum puţini mai sunt acum, înainte de Sărbători. Aveţi toate şansele să vă duceţi planurile la bun sfârşit, dacă nu cumva daţi peste oameni care vă roagă să rezolvaţi chestiunile profesionale după 1 ianuarie.

  Peşti
Aveţi tendinţa să aruncaţi cu banii în stânga şi în dreapta. Dacă nu vă temperaţi, contul bancar va avea de suferit. În general aveţi un tonus bun şi un psihic puternic. Dacă vă epuizaţi, însă, în numeroasele dumneavoastră activităţi, veţi începe să simţiţi o stare de oboseală generală şi să vă mai pierdeţi din optimism. Nopţile de somn sunt nepreţuite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS