24.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024

Horoscop

  Berbec    
Relaţiile cu familia se îmbunătăţesc. Aveţi mai mult timp pentru preocupările dumneavoastră intelectuale, fie că este vorba despre studii, fie de cultură. Cărţile, teatrul, cinematograful, internetul sunt modalităţi prin care vă lărgiţi orizonturile şi vă schimbaţi părerea asupra unor aspecte ale vieţii. În relaţia de cuplu sunteţi plin de atenţii delicate faţă de persoana iubită. Vă daţi seama că nu este nevoie de mare lucru pentru a avea parte de momente de împlinire.

  Taur
Puneţi mare preţ pe relaţiile interumane şi pe cele de prietenie. Aveţi parte de tot felul de ieşiri în lume şi puteţi cunoaşte o persoană care vă deschide calea către noi dezvoltări personale. Pentru a profita de această şansă, renunţaţi un pic la lucrurile cu care sunteţi obişnuit şi deschideţi-vă către nou. În dragoste vă arătaţi mai seducător ca de obicei şi se poate ca reacţiile dumneavoastră în lume să-l deranjeze pe partener. Fiţi atent să nu provocaţi gelozia acestuia, din prea mare încredere în dumneavoastră.

  Gemeni
Partenerul de viaţă consideră că aveţi ambiţii nemăsurate şi nu reuşeşte să ţină pasul cu dumneavoastră. Trebuie să găsiţi o soluţie de compromis pentru a evita o ceartă. Este o zi benefică din punct de vedere financiar. Sunteţi abil în negocieri şi investiţii, iar întâlnirile cu persoane importante vă ajută în afaceri. Exprimaţi-vă cât mai clar, pentru a anula orice neînţelegeri, şi fiţi cât mai flexibil în relaţiile cu cei din jur.

  Rac
Aveţi ocazia să vă faceţi remarcat în societate. Bazaţi-vă pe modestie şi pe o abordare cât mai moderată. Dacă aveţi în subordine oameni la serviciu, este bine să controlaţi munca acestora în cele mai mici detalii, pentru a depista orice eroare. Faceţi tot posibilul să rezistaţi pornirilor gurmande. Aţi putea lua câteva kilograme în plus şi chiar se poate să aveţi probleme cu ficatul. Fiţi moderat, indiferent câte bunătăţi aveţi la îndemână. Vă gândiţi serios la viitorul relaţiei de cuplu.
 
  Leu
Reuşiţi de minune să echilibraţi viaţa de familie cu responsabilităţile profesionale. Vi se pare că lucrurile se aşază de la sine şi acest sentiment de echilibru vă umple de linişte. Activităţile în aer liber vă cresc rezistenţa fizică şi vă refac tonusul. Planurile de câştig pe care vi le-aţi făcut pot da roade astăzi. Contul bancar se măreşte, iar reuşita acestui lucru vă binedispune. Fiţi mai puţin exigent cu cei din jur şi evitaţi pornirile autoritare.

  Fecioară
Legaţi noi prietenii, care constataţi că vă sunt benefice. Este bine totuşi să nu exageraţi cu încercarea de a vă folosi de sprijinul acestor persoane pentru a obţine avantaje materiale sau profesionale. Este o zi bună din punct de vedere profesional. Vă arătaţi curajos, plin de iniţiativă, şi sunteţi gata să forţaţi lucrurile, până se întâmplă ceea ce vă doriţi. Perseverenţa dumneavoastră va da roade bune. În viaţa sentimentală aveţi parte de întâlniri plăcute, însă nu este vorba despre nimic serios, deocamdată.

  Balanţă
Prietenii ar putea să vă dezamăgească. Este indicat totuşi să le acordaţi şansa de a vă da o explicaţie. Dacă vă veţi arăta înţelegător şi deschis către reconciliere, veţi avea de câştigat, în cele din urmă. La serviciu vă pricepeţi să învingenţi rezistenţa unora şi să dobândiţi sprijinul persoanelor influente. Veţi duce la bun sfârşit proiecte importante. Dacă trebuie să vi se dea înapoi nişte bani, va fi nevoie de multă muncă de convingere ca să-i recuperaţi.

 Scorpion
Dacă alesul inimii dumneavoastră nu vă dezamăgeşte, vă veţi arăta extrem de generos cu el. Dacă însă face greşeala de a vă ascunde ceva, reacţia dumneavoastră va fi înfricoşătoare. Vă îngrijorează sănătatea cuiva din familie. Va trebui să daţi dovadă de stăpânire de sine. Eforturile depuse la locul de muncă îşi aduc roadele. Se poate să fiţi promovat, dacă aţi făcut totul pentru a merita acest lucru. Dacă însă în ultima vreme nu v-aţi mai dat interesul, situaţia stagnează.

 Săgetător
Relaţiile cu prietenii devin tensionate şi se poate să aveţi parte de o dezamăgire. Orice încercare de a comunica sau de a vă explica nu va fi primită, cel puţin deocamdată. Lăsaţi timpul să rezolve lucrurile, este tot ce puteţi face. Dacă aţi avut un program foarte încurcat în ultima vreme, veţi resimţi oboseala mai mult decât v-aţi dori. Cu cât deveniţi mai repede conştient de limitele organismului dumneavoastră, cu atât mai bine. Este o zi bună din punct de vedere financiar, cu şanse de câştig.

  Capricorn
Simţiţi nevoia să vă lărgiţi câmpul de activitate şi să aveţi o viziune mai largă asupra lucrurilor. Un prieten vă încurajează să vă exprimaţi concepţiile. Vă remarcaţi în mediul profesional şi depăşiţi dificultăţile cu persoanele care fac presiuni asupra dumneavoastră sau care încearcă să vă înfrâneze. Este o zi promiţătoare pentru domeniul sentimental, atât pentru Capricornii care au o relaţie, cât şi pentru cei care caută să întâlnească persoana potrivită.

  Vărsător
Exploraţi plăcerile erotismului şi nu vă daţi în lături de la excese, atâta timp cât clipele trăite sunt memorabile. Este bine să vă preocupe fericirea dumneavoastră, însă trebuie să ţineţi cont şi de responsabilităţile familiale, pe care tindeţi să le puneţi pe un plan secundar. Sub aspect financiar, evitaţi afacerile dubioase sau investiţiile riscante. Bunul-simţ vă ajută să depistaţi din timp ceea ce merită atenţia dumneavoastră. Luaţi decizia să rupeţi relaţiile cu vechi cunoştinţe şi puneţi bazele unor prietenii noi.

  Peşti
Trăiţi cu senzaţia că toţi cei din jur sunt preocupaţi să vă vorbească de rău. Se poate însă ca acest sentiment de persecuţie să nu aibă o bază reală. Încercaţi să nu vă mai concentraţi pe gândurile negative şi să acordaţi mai multă încredere celor de lângă dumneavoastră. Obţineţi victorii importante pe plan profesional, mulţumită ambiţiei dumneavoastră şi a faptului că nici nu concepeţi eşecul. Staţi bine cu sănătatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS