22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024

Horoscop

  Berbec
Este o perioadă norocoasă în amor, când vă puteţi remarca uşor prin aspectul fizic, prin personalitate, prin realizări, deoarece iubirea este strâns legată de imaginea dumneavoastră în societate. Cu cât aveţi ceva mai deosebit de arătat lumii, cu atât admiraţia sexului opus se poate transforma mai repede în atracţie. Banii vin şi pleacă pe neaşteptate. Vă puteţi trezi şi cu ceva bani în plus, ceea ce e o surpriză plăcută, dar şi cu plăţi neprevăzute, care vă pot dezechilibra şi enerva deopotrivă.

  Taur
Este perioada analizelor raţionale a vieţii în doi, ori pentru că s-au infiltrat unele probleme între voi, care se cer reparate cât mai repede, ori pentru că trebuie să luaţi decizii legate de viitor, care nu lasă loc de întoarcere. Valorile cele mai importante ale vieţii de cuplu sunt acum puse în balanţă: fidelitate, reciprocitate, angajamente respectate. Este şi o perioadă a extremelor de ordin financiar. Puteţi avea momente când sunteţi pe val, cu bani suficienţi la dispoziţie, ca peste câteva zile să ajungeţi brusc la extrema cealaltă, lefter!

  Gemeni
Sunteţi zodia cu cel mai mult şarm şi vino-ncoa zilele acestea şi puteţi atrage atenţia sexului opus mai uşor ca oricând. Puteţi face o nouă cucerire, ba chiar sentimentele sunt sincere şi pot naşte exact relaţia pe care o visaţi. În cuplul deja existent totul merge bine şi vă place să petreceţi cât mai mult timp alături de persoana dragă. Mare atenţie la banii pe care îi manipulaţi, pentru că există un punct critic major care vă poate lăsa cu portofelul gol.

  Rac
Sunteţi romantic şi tandru, visaţi poveşti frumoase de iubire şi, dacă apare şansa unei idile în calea dumneavoastră, vă veţi îndrăgosti din nou ca la 18 ani. Vă simţiţi bine în postura de îndrăgostit, pentru că aveţi nevoie de sentimente pentru a fi fericit. Vă dăruiţi iubirea cu generozitate, sperând să primiţi la fel în schimb. Fiţi deschis la propunerile care pot avea urmări financiare, pentru că banii provin acum din asocieri, din colaborări, din contracte sau vânzări.

  Leu
Puneţi mare accent pe valorile concrete ale vieţii în doi, pe angajamentele pe care vi le asumaţi unul faţă de altul şi pe fapte. Nu mai sunteţi la fel de amorezat ca altădată, dar claritatea minţii e un avantaj pentru consolidarea relaţiei, deoarece acum lucrurile se văd mult mai limpede. Aveţi atât de multe talente care merită valorificate, încât ar fi păcat să vă ocupaţi de activităţi stricte, rigide, lipsite de creativitate. Acestea v-ar plictisi şi v-ar plafona.

  Fecioară
Ispita rea îşi bagă coada în viaţa dumneavoastră sentimentală, gata să dea peste cap toată liniştea pe care o iubiţi atât de mult. O surpriză-bombă vă lasă fără replică şi are efecte dintre cele mai profunde. Ori e vorba de tentaţia de a trăda încrederea partenerului, ori treceţi printr-un risc major ce atentează la unitatea cuplului, deci se poate vorbi de ghinioane în amor.

  Balanţă
Deciziile pe care le luaţi acum cu fermitate vor avea efecte dintre cele mai bune, dar nu ajunge doar să trasaţi nişte direcţii, ci să le şi urmaţi. Resimţiţi o linişte în plan financiar, de parcă s-ar rezolva o serie de dezechilibre mai vechi. Primiţi bani dintr-o parte şi daţi în alta şi acest du-te-vino are rolul de a restabili calmul în bugetul familiei. Achitaţi o serie de plăţi care vă stresau şi după ce scăpaţi de ele, vă simţiţi mult mai bine, gata să faceţi planuri de viitor.

  Scorpion
Ceva lipseşte din viaţa sentimentală pentru a spune că sunteţi cât de cât mulţumit. Chiar dacă aveţi pe cineva alături, vă simţiţi singur. Partenerul are unele probleme personale şi nu se comportă cu dumneavoastră aşa cum aţi dori, dar uitaţi că viaţa în doi înseamnă a fi împreună la bine şi la greu, deci fiţi alături de el. Are nevoie de dumneavoastră!
  Săgetător
Lipsa de timp vă face mai dezorganizat şi sunteţi nemulţumit de ceea ce iese din mâinile dumneavoastră, găsindu-vă numai defecte. Munciţi, dar e prea mult pentru puterile dumneavoastră! Învăţaţi să mai şi refuzaţi unele sarcini, dacă vă depăşesc. În schimb, sunteţi foarte organizat cu banii proprii, pentru că aveţi multe de plătit şi nu vreţi să lăsaţi datorii pe final de an.

  Capricorn
Sunteţi mai deschis şi mai generos în sentimente, pentru că sunteţi conştient că o relaţie de succes depinde de schimbul reciproc şi echitabil dintre parteneri. Oferiţi, primiţi, deci nu pretindeţi doar atenţia partenerului, pentru că şi el aşteaptă mult de la dumneavoastră. O invitaţie romantică undeva sau o declaraţie de amor vă vor face fericit.

  Vărsător
Sunteţi foarte chibzuit cu banii şi nu cheltuiţi pe nimic dacă nu e pe lista dumneavoastră de obligaţii lunare. Capriciile, poftele şi plăcerile mai pot aştepta până de sărbători, pentru că acum altele sunt priorităţile: o mulţime de facturi care trebuie aduse la zi, ca să vă simţiţi bine că aţi mai scăpat de o serie de griji financiare.

  Peşti
Nu amorul nebun eşte aşezat acum la loc de cinste în cuplu, ci maturitatea, înţelepciunea de care daţi amândoi dovadă, pentru că relaţia voastră a atins un nivel care clădeşte alt sistem de valori. Dacă aveţi încredere deplină în angajamentele voastre, totul va merge excelent în iubire. Contează şi sentimentele, desigur, dar nu sunt în prim-plan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS