23.9 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

Horoscop

  Berbec    
Berbecii fac planuri pentru redecorarea locuinţei, însă se poate să se lovească de împotrivirea partenerului. Dacă însă ajung la un acord comun, au posibilitatea să lucreze împreună la un proiect. Unele persoane din anturaj vă reproşează că acţionaţi numai în scopul intereselor personale. Este indicat să faceţi un efort pentru a le acorda atenţia necesară, acolo unde este cazul.

  Taur
Faceţi tot posibilul pentru a consolida familia. Provocaţi discuţii deschise, lăsând pe fiecare să vorbească, pentru a rezolva probleme de bază. Astrele vă sfătuiesc să nu vă lăsaţi purtat de mânie, pentru că aceasta vă împinge către gesturi regretabile. La serviciu vă simţiţi debusolat, pentru că aţi intrat în rutină. Nu daţi însă cu piciorul la ceea ce aveţi. Bunul-simţ şi luciditatea sunt vitale în momente ca acesta.

  Gemeni
Nu încercaţi să vă impuneţi voinţa cu orice preţ în faţa persoanelor apropiate. Veţi obţine rezultate mult mai bune dacă aveţi o abordare mai blândă. Unii Gemeni întâmpină dificultăţi care sunt aparent insurmontabile. Aceştia adoptă faţă de ele o atitudine pasivă, care însă le aduce prejudicii chiar faţă de propria lor demnitate. Astăzi aveţi posibilitatea să încheiaţi contracte interesante. În dragoste, nativii se situează în cealaltă extremă, lăsându-se pradă gesturilor impulsive, din prea multă pasiune.

  Rac
Pentru ca lucrurile să funcţioneze bine la locul de muncă, astrele vă sfătuiesc să fiţi vigilent şi discret. Este important să faceţi toate eforturile necesare, deoarece numai astfel vă veţi atinge obiectivele. Unii nativi sunt dezamăgiţi de o persoană pe care o considerau un prieten bun, dar care adoptă o atitudine supărătoare. Este inutil să vă faceţi nervi din cauza ei, cel mai bun lucru este să o înlăturaţi din cale şi să mergeţi mai departe.
 
  Leu
Aveţi perspective interesante, astăzi, din punct de vedere relaţional. O întâlnire romantică ar putea să vă intensifice existenţa. Este o zi prielnică pentru a rezolva amiabil micile conflicte cu persoane din anturaj. La locul de muncă, lucrurile se mişcă rapid. Este esenţial să fiţi disponibil şi deschis la nou. Încercările de a vă lărgi orizonturile profesionale vor fi recompensate.

  Fecioară
Situaţia financiară se îmbunătăţeşte. La serviciu vă puneţi în valoare calităţile creative. Dacă faceţi propuneri, fiţi ferm, pentru a vă impresiona şefii. Faceţi-vă timp să vă ascultaţi colegii, aceştia vor fi flataţi de atenţia pe care le-o acordaţi. Evitaţi să fiţi prea generos cu toată lumea, mai ales în cazurile în care unele solicitări vi se par exagerate. Învăţaţi să spuneţi „nu“, doar astfel nu va profita nimeni de dumneavoastră.

  Balanţă
Înţelegerea cu partenerul de viaţă depinde în mare măsură de tactul de care daţi dovadă. Evitaţi certurile care duc la instabilitate şi fiţi mai deschis către discuţii. Sarcinile de la serviciu solicită un efort susţinut şi expertiză. Dacă lucrurile nu vi se par foarte clare, atunci este mai bine să nu aveţi nici o iniţiativă importantă. Rezolvaţi cu calm chestiunile de ordin practic. Tendinţa de a da sfaturi nesolicitate provoacă revolta prietenilor, însă, din fericire, nu este vorba despre nimic serios.

 Scorpion
Relaţia de cuplu va fi agitată, dar cel puţin nu vă puteţi plânge de plictiseală. Cei singuri sunt mai idealişti ca niciodată şi dispuşi la toate sacrificiile pentru persoana care le-a trezit interesul. Vă fac bine activităţile din care aveţi câte ceva de învăţat sau de descoperit. Numai de dumneavoastră depinde să înlăturaţi plictiseala.

 Săgetător
Confidenţele făcute unor persoane oarecare pot să se dovedească o imprudenţă. Evitaţi să vorbiţi prea mult, pentru că informaţiile astfel obţinute pot fi folosite împotriva dumneavoastră. Când luaţi decizii care privesc cuplul, este firesc să cereţi şi părerea partenerului de viaţă. Relaţia cu acesta va fi mai bună dacă acceptaţi să fiţi mai puţin autoritar.

  Capricorn
În relaţia de cuplu este indicat să ţineţi cont de gusturile partenerului dumneavoastră. Dacă faceţi un efort în acest sens, relaţia va creşte în intensitate. Capricornii singuri pornesc în căutarea unor noi cuceriri. Astrele vă ajută să obţineţi ceea ce vă doriţi la locul de muncă. Eforturile depuse şi bunăvoinţa vă ajută să progresaţi.

  Vărsător
Sunteţi foarte ocupat astăzi şi vă rămâne puţin timp să citiţi. Este una dintre plăcerile dumneavoastră, la care nu renunţaţi uşor. Se poate să primiţi nişte veşti proaste despre cineva din familie. Reacţionaţi cu sânge rece, ceea ce vă ajută să depăşiţi mai uşor momentul. Situaţia financiară este destul de confuză, însă, din fericire, nu este vorba despre nimic tragic.

  Peşti
Vă doriţi ca fiecare membru al familiei să înceapă să se ocupe de responsabilităţile casei. Pentru a se întâmpla acest lucru este bine totuşi să evitaţi critica de orice fel şi să-i încurajaţi să facă fiecare ce ştie mai bine. Unii nativi se ataşează mai mult decât şi-ar fi dorit de o persoană din anturajul lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS