17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Este o zi bună pentru a discuta despre situaţia financiară şi pentru a face unele investiţii. Cineva s-ar putea chiar să vă dea unele sfaturi foarte bune în acest sens. Viaţa amoroasă este foarte animată, plină de întâlniri şi experienţe senzuale. Dacă sunteţi singur, farmecul dumneavoastră va face ravagii printre pretendenţi. Succesul de care aveţi parte azi vă obligă să daţi mai mult de acum încolo, pentru că e ca un premiu pe care trebuie să-l păstraţi pentru a demonstra că îl meritaţi.

 
  Taur
Astăzi aţi putea învăţa un lucru important dacă ţineţi cont şi de părerea celor din jur. Se poate chiar să învăţaţi din propriile greşeli şi să „citiţi“ oamenii mai bine. Aveţi mare grijă de situaţia financiară şi ocupaţi-vă de datorii, pentru a fi la zi cu facturile. În plan amoros, au loc schimbări de bun augur. Fiţi deschis la propunerile acestei zile pentru că cineva v-ar putea oferi un pont de milioane.

  Gemeni
Faceţi progrese importante în plan profesional. Lucraţi mult, pentru a vă atinge obiectivele. Este o zi bună pentru a vă ocupa de situaţia financiară. Dacă puneţi lucrurile la punct, veţi şti cum staţi şi veţi putea lua unele decizii cu privire la cumpărături. În plan amoros, sunteţi atras deopotrivă de partenerul de viaţă, dar şi de perspectiva unei noi idile. Dumneavoastră deţineţi, parcă, mai multe informaţii decât ceilalţi, pentru că sunteţi mai calm, fără să intraţi în panică dacă se apropie vreun termen-limită.

  Rac
Faceţi tot posibilul pentru a rezolva chestiunile de ordin financiar. În caz contrar, ar putea apărea complicaţii. În plan amoros, vă confruntaţi cu câteva dificultăţi cu partenerul de viaţă din cauza unor păreri foarte diferite asupra unor chestiuni casnice. Dacă sunteţi singur, sunt şanse să mergeţi la o întâlnire deosebită. O problemă de ordin financiar vă ţine pe loc ori pentru că aşteptaţi o sumă de bani, ori pentru că nu aveţi la dispoziţie fondurile necesare pentru a duce mai departe planul început.

  Leu
Situaţia la locul de muncă este destul de tensionată. Trebuie să faceţi faţă unor schimbări şi nu toate vă sunt pe plac. Micile probleme din familie pot fi rezolvate dacă discutaţi deschis cu partenerul de viaţă. Este important să fiţi receptiv la părerile celor din jur şi să nu încercaţi să vă impuneţi cu orice preţ.  

  Fecioară
Aţi făcut tot posibilul pentru a vă înţelege bine cu cei din familie şi eforturile dumneavoastră sunt recompensate. În plan profesional, aveţi o voinţă de fier şi sunteţi gata să faceţi ceea ce trebuie pentru a vă atinge scopul. Nu ar fi de mirare să fiţi promovat sau să vi se ceară să vă angajaţi într-un nou proiect. Din cauza anturajului nepotrivit, toate par că merg pe dos, ca atare, ori vă retrageţi din acest mediu ostil în care nu vă simţiţi în largul dumneavoastră, ori vă prefaceţi că nu auziţi zvonurile negativiste sau subiectele de discuţie care nu vă atrag.

  Balanţă
Faceţi tot posibilul pentru a rămâne în contact cu lumea din jurul dumneavoastră. Nu este o metodă bună să vă închideţi în dumneavoastră, chiar dacă aşa simţiţi acum. Acasă vă bucuraţi de relaţii pline de afecţiune cu cei dragi. Evitaţi neînţelegerile cu colegii. Calmul unora vă scoate din sărite pentru că aţi aşteptat mai multă implicare de la ei, iar ei rămân impasibili şi reci, ca şi cum nici n-ar fi auzit solicitările dumneavoastră.

 Scorpion
Încercaţi să menţineţi o atmosferă liniştită în familie, însă sunteţi atent la ceea ce se întâmplă în jurul dumneavoastră. Nu este cazul să vă supăraţi din cauza inconvenienţelor apărute. Este o zi foarte bună pentru realizări profesionale, dacă sunteţi gata să aplicaţi toate cunoştinţele şi să vă folosiţi de întreaga dumneavoastră experienţă. Pentru că sunteţi cu psihicul la pământ, vă cramponaţi de cele mai mici motive de supărare, pe care, altădată, nici nu le-aţi fi observat.

 Săgetător
Este bine să fiţi foarte prudent cu banii. Încercaţi să aveţi cât mai mare grijă de investiţii şi să nu faceţi modificări nejustificate. Astăzi aţi putea să vă apropiaţi mai mult de persoana iubită şi să vă consolidaţi relaţia de cuplu. Împreună, găsiţi soluţii la acele probleme cu care vă confruntaţi de ceva vreme. Visul dumneavoastră de iubire ajunge până departe pentru că o simplă întâlnire cu persoana care v-a furat inima şi un zâmbet aruncat în fugă au un efect mai mare decât orice eveniment concret în care aţi putea fi implicat.

  Capricorn
Aveţi o mulţime de proiecte în minte, dar nu reuşiţi să le concretizaţi. Cu perseverenţă veţi putea să le duceţi la capăt. Este bine să mergeţi la întâlniri şi să onoraţi invitaţiile care vă sunt făcute. Puteţi cunoaşte oameni importanţi, care să vă ajute mai târziu. Un eveniment pe care îl aşteptaţi cu mult interes cunoaşte azi o amânare, dar se va dovedi o amânare benefică, deoarece puteţi folosi eficient timpul care vi se oferă.

  Vărsător
Simţiţi nevoia să vă faceţi plăcut în ochii sexului opus, să primiţi complimente şi chiar dovezi de afecţiune. Dacă încă sunteţi singur, există mari şanse să vă întâlniţi jumătatea. În plan profesional, vă lărgiţi orizontul cu ajutorul unor persoane influente. Este important să aveţi încredere în dumneavoastră pentru a putea să luaţi iniţiative îndrăzneţe. Aveţi răbdare, e posibil ca afirmaţiile dumneavoastră să fi fost atât de ciudate, încât nici nu le vine să credeţi ce aţi spus, şi unii au nevoie de ceva mai mult timp să le înţeleagă şi să le accepte.

  Peşti
Dacă lipsiţi prea mult de acasă, partenerul de viaţă ar putea să înceapă să vă pună întrebări. Aveţi tot felul de discuţii şi nu ajungeţi neapărat la un rezultat. În discuţiile cu prietenii, nu vă aventuraţi în subiecte delicate, pentru că se poate să ajungeţi la un conflict.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS