12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024

Horoscop

  Berbec    
Al şaptelea simţ vă ajută astăzi să evitaţi pericolele. Stresul din ultimul timp v-a consumat bateriile, aşa că ar fi bine să vă planificaţi câteva zile de concediu. Discutaţi despre afaceri şi investiţii la modul cel mai serios, pentru că a apărut şansa unui proiect care va consuma mari resurse de energie şi timp, dar care poate avea rezultate profitabile în final.

 
  Taur
Astăzi aveţi impresia că toţi vă evită. Sentimental, comunicaţi bine cu partenerul, aşa că ar fi indicat să vă confesaţi. Nu sunteţi mulţumit de colaborarea cu grupul de colegi care vă este alături. Deşi dumneavoastră puneţi în joc multă energie, nu la fel de implicaţi sunt şi colaboratorii, care ori se plâng permanent de cât de greu le este, ori găsesc numai defecte la ceea ce faceţi, ca atare, nu observaţi nici un progres în planurile începute.

  Gemeni
Prea mult zgomot pentru nimic. Aşa s-ar caracteriza comportamentul dumneavoastră de astăzi. Vă agitaţi în zadar şi aveţi tendinţa de a trata orice problemă minoră cu maximă importanţă. Nu faceţi decât să vă consumaţi inutil energia. Conflictele dintre generaţii pot ajunge azi la cote alarmante pentru că persoanele mature au uitat că au fost şi ele tinere, iar ceilalţi nu pot accepta modul conservator şi învechit al celor mai în vârstă.

  Rac
Astrele vă răsfaţă astăzi. În dragoste sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul. Nu ar fi rău să evadaţi câteva zile într-o excursie la munte. Totul pare să se ducă pe râpă în planul pe care l-aţi ridicat în oarecare grabă şi vă daţi seama că aţi greşit undeva, că nu v-aţi luat toate măsurile de precauţie la început. Acum daţi piept cu eşecul şi sunteţi profund dezamăgit, dar nu găsiţi forţa de a mai salva ce se mai poate.

  Leu
Abordaţi cu calm problemele pe care trebuie să le rezolvaţi. Nimic nou la orizont pe plan sentimental. Puteţi face ceva în acest sens. Aveţi mai multă grijă de sănătatea dumneavoastră. Gafele pe care le-aţi putea face azi, deşi par inofensive, după o vreme şi-ar putea arăta latura negativă, ca atare, nu vă lăsaţi furat de glume copilăreşti pentru că ori nu dau bine imaginii dumneavoastră, ori scot la iveală nişte defecte pe care credeaţi bine ascunse.

  Fecioară
Sunteţi emotiv şi acest lucru nu vă ajută deloc astăzi. Aveţi o zi plină de întâlniri neaşteptate. Ar fi indicat să amânaţi semnarea unor contracte sau a unor acte importante. Din punct de vedere sentimental, sunteţi răsfăţat astăzi întrucât cel care vă făcea inima să bată mai tare se apropie de dumneavoastră şi vă mărturiseşte atracţia ori oferiţi partenerului un dar special, care îl face să vă iubească din ce în ce mai tare.

  Balanţă
Primiţi o veste care vă ia prin surprindere. Nu vă aşteptaţi ca tocmai dumneavoastră să fiţi cel vizat şi nu tocmai acum. Pe seară sărbătoriţi alături de prieteni. Poziţia dumneavoastră de profesionist bine văzut la serviciu nu vă permite să vă abateţi de la reguli şi nici să apelaţi la tertipuri incorecte, pentru că ştiţi că o astfel de tentaţie nu poate rămâne nesancţionată sau nedescoperită.

 Scorpion
Vi se pregăteşte ceva. O surpriză de proporţii din partea partenerului vă va lăsa cu gura căscată şi vă va întări convingerea că aţi făcut alegerea corectă în plan sentimental. Munciţi mult, aveţi multe proiecte grele de dus la capăt, şi la o agendă de lucru deja încărcată, şeful aruncă pe umerii dumneavoastră sarcini în plus, care vă vor epuiza complet. Învăţaţi să mai şi refuzaţi când nu faceţi faţă atâtor provocări. Nu are rost să acceptaţi doar pentru că vă e frică de sancţiunile şefului.

 Săgetător
Astăzi sunteţi melancolic şi înclinat să filozofaţi. Simţiţi că timpul trece prea repede şi că nu puteţi profita din plin de tot ceea ce vă oferă viaţa. Nu vă mai întristaţi inutil. Distanţele nu mai par atât de mari atunci când aveţi la dispoziţie mijloace de comunicare rapide, ca telefonul sau internetul. Datorită lor, chiar şi prietenii de la celălalt capăt al pământului par alături de dumneavoastră, şi puteţi păstra legătura vie, ca şi cum ar fi încă aici.

  Capricorn
Sunteţi plin de elan. Păstraţi-vă energia pentru distracţia din weekend. Deocamdată, aveţi mult de muncă. Încercaţi să vă implicaţi în activităţile familiale. Priviţi cu emoţie spre perioada următoare, pentru că se apropie un eveniment care consideraţi că vă va aduce puţină fericire în suflet. Ori este un eveniment de cuplu sau de familie la care aveţi şi rol important, ori se schimbă atmosfera în viaţa dumneavoastră sentimentală.

  Vărsător
Este ziua ideală pentru a începe o dietă sau pentru a face sport. Schimbaţi-vă modul de viaţă. În dragoste menţineţi-vă sângele rece şi purtaţi conversaţii iscusite cu partenerul de viaţă. Cu fermitate, fără teama de a greşi sau de a fi criticat, vă veţi ridica în picioare şi veţi spune clar ce gândiţi. Că e o decizie categorică, la care aţi ajuns în urma unui adevărat proces de conştiinţă, sau e o şansă de afirmare în faţa rivalilor dumneavoastră, vă simţiţi mai puternic.

  Peşti
Trecutul revine azi în viaţa dumneavoastră. Fie că vă întâlniţi cu un vechi prieten, fie că primiţi veşti de la o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp. Abordaţi relaţia cu partenerul de viaţă dintr-un unghi nou. O undă de prospeţime era binevenită în relaţia voastră. Cineva intervine brusc în treburile dumneavoastră şi vă taie tot avântul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS