14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
La serviciu sunteţi confuz în exprimare. Încercaţi să fiţi cât mai concis pentru ca oamenii să nu vă înţeleagă greşit. Dacă aveaţi dubii în privinţa unei persoane pe care aţi cunoscut-o de curând, este cazul să vă liniştiţi. Veţi vedea în curând că aţi făcut alegerea ideală.
 
  Taur
La serviciu aţi ignorat o problemă apărută la începutul anului. Astăzi e cazul să o rezolvaţi, pentru că este evident că nu mai suportă amânare. În dragoste tindeţi să vă învinovăţiţi pe nedrept şi poate asta e cauza stării de nelinişte pe care o aveţi. Nu uitaţi că nimeni nu este perfect.
 
  Gemeni
Vă faceţi planuri de viitor pentru cariera profesională. Ţintiţi o funcţie înaltă şi asta vă mobilizează. În dragoste vă înţelegeţi partenerul cu uşurinţă şi comunicaţi cu el neaşteptat de bine.

  Rac
Astăzi parcă sunteţi invizibil pentru cei din jur şi asta vă deranjează foarte tare. În dragoste sunteţi mai visător ca niciodată. Acceptaţi-vă trecutul şi priviţi spre viitor. Cu toţii facem greşeli, aşa că nu este cazul să vă lamentaţi inutil cu privire la fapte întâmplate demult.

  Leu
Pasiunea e cuvântul cheie astăzi. Sunteţi în al nouălea cer şi vă lăsaţi purtat de trăiri intense fără să vă gândiţi la consecinţe. Pe plan profesional colaboraţi bine cu colegii de birou şi ideile vă sunt lăudate.

  Fecioară
Astăzi aveţi ocazia să cunoaşteţi persoane agreabile care vă deschid noi drumuri pe plan profesional. Se pot naşte prietenii de lungă durată. În dragoste, trăiţi momente de maximă intensitate alături de partenerul dumneavoastră.

  Balanţă
Sunteţi plin de energie şi nimic nu vă stă în cale pe plan profesional. Vă faceţi remarcat şi nu mai este mult până la o mărire de salariu. În dragoste, discuţiile cu partenerul pot lua turnuri neaşteptate. Este cazul să vă arătaţi aşa cum sunteţi şi să vă spuneţi clar părerea.

 Scorpion
Astăzi nu aveţi timp de glume. E cazul să rezolvaţi treburi urgente şi de maximă seriozitate. În dragoste sunteţi euforic şi se pare că sunteţi dispus să faceţi planuri pe termen lung.

 Săgetător
Agitaţia de azi vă epuizează. Spre seară vă liniştiţi şi vă izolaţi ca de obicei în cuibuşorul dumneavoastră. La serviciu, comunicarea cu persoanele necunoscute se face anevoios, însă cu cei apropiaţi aveţi ocazia să fiţi dumneavoastră înşivă.

  Capricorn
Chiar dacă abia s-a sfârşit vacanţa, aveţi nevoie de odihnă. Încercaţi să dormiţi mai mult. În dragoste este timpul pentru o schimbare. Ori abordaţi relaţia prezentă într-un mod diferit, ori vă reorientaţi către o nouă cucerire. Astrele vă sunt alături.

  Vărsător
Astăzi partenerul vă lasă impresia că este exigent. Nu interpretaţi comportamentul lui ca atare, pentru că nu este vorba decât de nişte manifestări impulsive. Dacă sunteţi singur, fiţi optimist, soarele o să răsară şi pe strada dumneavoastră.

  Peşti
La serviciu sunteţi dispus să vă asumaţi sarcini noi. Aveţi încredere în forţele proprii şi vă veţi descurca excelent. În dragoste, raporturile de forţe nu vă avantajează, însă faceţi eforturi pentru a vă păstra calmul. Dialogul vă poate scuti de eventuale neînţelegeri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS