25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Un mare vis isi asteapta rândul sa fie implinit, dar inca nu a sosit momentul lui. Ati dori ca totul sa devina realitate aici si acum, fiind recunoscuta nerabdarea dumneavoastra.


Taur


Aveti o relatie cu totul speciala cu persoane in vârsta. Fiecare aduce o raza de lumina in viata celuilalt, preferându-va reciproc prezenta, iar cei mici au ceva de câstigat din discutia cu cei batrâni.


Gemeni


Va place mult compania prietenilor, chiar si a persoanele necunoscute care va apar in cale, având un talent aparte de a relationa usor cu oricine.


Rac


Astazi sunteti cam retinut in privinta banilor. Poate strângeti bani pentru un scop mai important, ceea ce va face sa deveniti excesiv de econom chiar si cu lucrurile cotidiene.


Leu


Finalul de drum la care ati ajuns va cam pune pe gânduri. Poate capatul de drum este doar acest final de an si bilantul pe care il faceti nu va bucura prea tare.


Fecioara


Trecutul revine in actualitate cu emotii care va fac placere. Readuceti la lumina senzatii care cândva v-au adus fericire si sunteti multumit ca puteti simti din nou aceleasi sentimente intense.


Balanta


Traiti un moment care va ia total prin surprindere si nu puteti depasi acest hop decât printr-un sacrificiu. Apar surprize neplacute, vesti neasteptate care va intristeaza, modificari bruste de program si toate au un efect negativ asupra dumneavoastra.


Scorpion


Va apropiati de un eveniment care nu naste sentimente prea bune in sufletul dumneavoastra. Poate e vorba doar de o presimtire negativa cu privire la mersul unei situatii si, când vedeti ca intuitia dumneavoastra chiar se confirma, va intristati din ce in ce mai tare.


Sagetator


Va eliberati de o grija care v-a facut sa fiti foarte retinut zilele trecute. Ceva va apasa pe suflet ca o povara, dar acum apare solutia mult asteptata.


 


Capricorn


Iesiti la cumparaturi pentru a mai pune la punct unele pregatiri de Revelion, dar nu va avântati in cheltuieli prea mari.


Varsator


Faceti parte dintr-un grup numeros de persoane cu care puneti la cale planuri interesante, dar ori dumneavoastra aveti o atitudine sceptica, ori nu aveti incredere in ceilalti.


Pesti


Sunteti gata sa plecati la drum la primul impuls, chiar si fara pregatiri speciale. Ati putea pleca pe neasteptate, fiind vorba ori de o invitatie de ultima ora de la un prieten, ori de un capriciu de moment care va alunga de acasa. Nimic nu va atrage acum mai mult decât sa calatoriti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS