14.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Dupa o perioada ceva mai agitata va regasiti echilibrul interior si puteti spune cu mâna pe inima ca sunteti relaxat.


Taur


Nimic nu va preocupa mai mult decât dragostea, relatia tihnita cu persoana iubita, chiar daca nu apar noutati in acest plan.


Gemeni


Apar conflictele intre generatii: parinti si copii, bunici si nepoti, tineri si batrâni, pentru ca nu va puteti pune de acord unii cu altii.


Rac


Aveti o stare de plictiseala si lehamite greu de descris in cuvinte, desi nu se potriveste deloc cu atmosfera Sarbatorilor. Ceva va nemultumeste si preferati sa tratati totul cu indiferenta.


Leu


Ar trebui sa plecati la un drum lung, dar nu sunteti in cele mai bune conditii pentru calatorie. Vestile care sosesc de la distanta nu sunt dintre cele mai placute si va vor preocupa peste masura toata ziua.


Fecioara


Un noroc chior va scoate dintr-o situatie ciudata. Desi nici nu sperati sa apara asemenea bafta in calea dumneavoastra, ea poate lua forma unei idei, a unui sfat salvator, ducând la rezolvarea unui aspect ce va stresa.


Balanta


Va intra in anturaj un amic nu tocmai sincer, care poate profita de bunavointa dumneavoastra, magulindu-va. Chiar daca de Sarbatori ipocrizia e in floare, fiti atent pe cine lasati in preajma dumneavoastra, ca sa nu va daruiti dragostea sau increderea cui nu merita.


Scorpion


Un vis maret se contureaza din ce in ce mai clar la orizont si aveti garantia ca veti ajunge curând acolo. Sunteti multumit de felul cum evolueaza aceste planuri, pentru ca ajungeti din ce in ce mai aproape de scopul propus.


Sagetator


Stati de vorba cu o persoana care va transmite o informatie in cu totul alt mod decât stiati sau va spusese altcineva, si acum stati in cumpana. Mai bine analizati totul de unul singur, fara sa mai tineti cont de parerile adverse, si trageti o concluzie in urma propriei judecati de valoare.


Capricorn


Timpul nu tine cu dumneavoastra si trece exact invers decât ati avea nevoie. Apar tot felul de amânari in ceea ce v-ati propus, nu gasiti disponibile persoanele care v-ar putea ajuta, ca atare veti considera toata ziua ca o mare piedica in treburile dumneavoastra.


Varsator


Relatia dintre tineri si batrâni are o conotatie mai speciala azi, pentru ca fiecare poate juca un rol important in rezolvarea unei probleme pentru celalalt.


Pesti


O zi comoda, placuta, linistita, in care va puteti bucura de placerile vietii. Inca mai aveti de sarbatorit, deci continuati seria petrecerilor, vizitelor, invitatiilor la masa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS