14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Faceti cinste prietenilor pentru incununarea unei munci de câteva luni. O veste buna transforma ziua in motiv de sarbatoare si va simtiti in al noualea cer.


Taur


Glumele dumneavoastra, aparent nevinovate, nu sunt intotdeauna bine primite de cei din jur. Daca intre prieteni puteti fi mai deschis, incercati sa fiti mai rezervat la locul de munca, chiar daca unii va calca pe nervi.


Gemeni


Aveti impresia ca un plan s-a blocat, fara sanse sa se redreseze prea curând. Priviti problema din toate unghiurile inainte de a lua o decizie, iar daca esecul este iminent, aveti curajul de a spune stop si de a o lua de la capat.


Rac


Trebuie sa faceti ceva pentru a avea noi surse de venit. Si cum statul degeaba nu se plateste, cautati-va alt loc de munca, e singurul mod de a le gasi.


Leu


Sunteti cu gândul departe si visati cu ochii deschisi. Daca v-ati concentra putin, poate ati afla noi solutii, renuntând la caile vechi, care se pare ca nu duc la nici un rezultat.


Fecioara


Sunteti multumit de ceea ce se intâmpla cu dumneavoastra si cu relatiile pe care le intretineti cu cei din jur. Ati ajuns la un echilibru care va va determina sa luati cele mai bune decizii.


Balanta


Va grabiti intr-o anumita directie, nu mai aveti rabdare, incercati sa precipitati niste evenimente care deja nu mai depind de dumneavoastra.


Scorpion


Veti avea mult de munca astazi la serviciu, incât exista riscul sa ramâneti peste program, doar ca sa va terminati treaba.


Sagetator


Telefoane, vesti, scrisori. Sunteti bombardat cu informatii care nu va afecteaza in mod direct, dar pe care le asimilati.


 


Capricorn


Planuri mari pentru aceasta seara, care pot fi insa foarte usor date peste cap de indispozitia partenerului. Nu scapati lucrurile de sub control, sansele altei intâlniri romantice sunt reduse in aceasta perioada.


Varsator


Noi oportunitati la locul de munca, fie sunteti promovat, fie va schimbati postul pentru altul mai bun. Sunteti incununat de succes, insa unele probleme familiale nu va lasa sa va bucurati pe deplin. Luati lucrurile usor, pe rând, si veti reusi sa le rezolvati pe toate in timp util.


Pesti


Incercati sa va canalizati energia in scopuri benefice si nu o risipiti pe detalii inutile. Astazi sunteti foarte dinamic, insa riscati sa va ocupati de lucruri inutile, minore si apoi regretati. Un coleg de munca va taie avântul spre dupa-amiaza, ironizându-va.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS