13.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Veti avea probleme cu femeile din familie. Incercati sa va pastrati calmul chiar daca altcineva incearca sa va supere.


Taur


Discutati cu colegii despre schimbarile care vor imbunatati randamentul muncii. Puteti obtine pozitia de lider. Daca va alaturati unui grup veti descoperi ca sunteti mult mai sociabil decât credeati.


Gemeni


Partenerul se gândeste sa se joace cu dumneavoastra. Nu va aratati prea preocupat de problemele care tin de casa. Totul se va termina cu bine daca lucrati la propriile proiecte.


Rac


Nu va neglijati sanatatea pentru ca veti avea de suferit. Cineva cu care traiti se va dovedi imprevizibil. Ultimul lucru de care aveti nevoie este un conflict. Incercati sa va odihniti.


Leu


Parteneriatele vor fi dezamagitoare astazi. Va trebui sa faceti totul singur si nu va asteptati sa primiti un raspuns pe masura.


Fecioara


In domeniul afacerilor se pare ca lucrurile merg bine. Puteti sa va asteptati la o avansare, la mai multe responsabilitati si o noua pozitie.


Balanta


Prin intermediul calatoriilor veti acumula noi cunostinte si va veti face prietenii importante.


Scorpion


Este posibil sa survina evenimente neprevazute, care va vor determina sa va schimbati programul. In prima parte a zilei, sunteti nevoit sa faceti câteva drumuri scurte in interesul familiei.


Sagetator


De dimineata s-ar putea sa plecati intr-o scurta calatorie in interes familial. Este o zi favorabila negocierilor si comunicarii cu persoanele tinere.


Capricorn


Aveti entuziasmul necesar pentru demararea unei afaceri, dar va lipsesc banii. Daca va puneti la lucru imaginatia si creativitatea, veti obtine suma necesara.


Varsator


In cursul diminetii, este posibil sa resimtiti o stare de confuzie care va poate afecta relatiile sociale si sentimentale. Ar fi indicat sa nu va ocupati astazi de afaceri.


Pesti


In cursul diminetii sunteti foarte ocupat cu rezolvarea unei probleme a unui membru mai in vârsta al familiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS