20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Nu sunteti foarte convins de reusita si daca aveti nelamuriri ar fi bine sa cereti sfatul persoanei iubite: aceasta va sti ce este mai bine pentru dumneavoastra.


Taur


Primiti vesti care va vor confirma o calatorie mult asteptata. Primiti o veste care va anunta ca un câstig asteptat intârzie sa apara.


Gemeni


Veti avea o surpriza de proportii in legatura cu o afacere pe care erati pe cale sa o abandonati. Veti lua legatura cu persoane noi, poate chiar din strainatate, care v-ar putea ajuta


Rac


Ar trebui sa va impuneti mai mult punctul de vedere la serviciu, mai ales ca astazi sunteti atât de aproape de reusita.


Leu


O persoana de sex opus de la serviciu va trimite semnale de dragoste. Chiar daca persoana nu va place, ati putea macar sa fiti binevoitor cu aceasta; nu se stie când veti avea nevoie de sprijinul ei.


Fecioara


Dorinta de a reusi in plan profesional ar putea sa va dea o stare generala de neliniste sau suspiciune. Incercati sa va relaxati si sa nu mai luati totul asa de serios.


Balanta


Sunteti teribil de ambitios in privinta carierei si a situatiei financiare. In tot ceea ce doriti sa rezolvati, intuitia va poate ajuta mai mult decât va imaginati.


Scorpion


Afirmatiile mincinoase ale unui coleg ori ale unui prieten va irita si simtiti in cele din urma nevoia de a porni o cearta cu acesta.


Sagetator


Primiti o veste care va inveseleste, mai ales ca se refera la finantele care v-au dat multa bataie de cap in trecut.


Capricorn


Agitatia care va este caracteristica pare sa va lipseasca astazi. Mai mult, afisati un calm dezarmant care ar putea sa trezeasca unele suspiciuni la adresa dumneavoastra.


Varsator


Cu toate ca nu prea va ajung banii de care aveti nevoie pentru plata unei obligatii sau a unor datorii, veti gasi in cele din urma resursele necesare pentru achitarea acestora.


Pesti


Banuiti pe cineva de la serviciu ca va lucreaza pe la spate si va este teama ca v-ati putea pierde din privilegiile pe care le aveti fata de sefi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS