25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Este o zi buna pentru a va intâlni cu prietenii. Tot astazi puteti recupera usor obiecte pe care le-ati imprumutat cu mai mult timp in urma.


Taur


Chiar daca sunteti in general cel mai fidel partener din tot zodiacul, lipsa de incredere in puterea dumneavoastra de seductie va poate face sa cautati confirmari in alta parte decât in propriul dormitor.


Gemeni


Kilogramele in plus au inceput deja sa va deranjeze. Ar trebui sa consumati mai multe lichide si sa renuntati la dulciuri sau la grasimi, oricât v-ar tenta.


Rac


Sensibilitatea va face un prieten si un iubit dragastos si devotat. Aveti o zi monotona, in care cel de lânga dumneavoastra este in centrul atentiei. Partenerul de viata va va rasfata cu atât mai mult cu cât ii veti arata ca sunteti feidel.


Leu


Astazi sunteti distrat si mai putin atent la detalii. Daca aveti o pozitie de conducere, nu ezitati sa apelati la o femeie tânara care este dispusa sa va ajute.


Fecioara


Viata poate fi si altfel decât ati trait-o pâna acum. Nu inseamna doar munca si sex. Cineva va iubeste si este gata sa fie mereu lânga dumneavoastra.


Balanta


Urmeaza o perioada in care veti petrece clipe placute alaturi de familie. Va simtiti iubit si relaxat, iar daca inca nu aveti copii, astazi este o zi buna pentru a va gândi la cresterea numarului membrilor familiei dumneavoastra.


Scorpion


Ati asteptat mult timp sa fiti promovat si astazi veti simti ca sunteti apreciat la adevarata valoare. Sefii nu vor ramâne indiferenti la comportamnetul dumneavoastra din ultima vreme.


Sagetator


Chiar daca profesional ati fost apreciat de sefi, pe plan personal sunteti singur. Ambitia v-a facut sa va neglijati prietenii si acum va inchid usa in nas.


Capricorn


Ati scapat ca prin urechile acului de critica unui superior nemultumit de munca dumneavoastra si va simtiti cel mai norocos om de pe pamânt.


Varsator


Tendinta de a face schimbari in viata dumneavoastra nu va va ajuta prea mult astazi.


Pesti


O relatie la distanta, pe care o credeati perfecta, se poate incheia brusc. Totul depinde de dumneavoastra. Nu uitati ca partenerul de viata nu este o marioneta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS