13.3 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024

Horoscop

Berbec


O aventura amoroasa sau o scurta calatorie la capatul careia va asteapta o seara pasionala ar putea fi „condimentele“ acestei zile. Relatiile de cuplu stabile de ani de zile vor fi acum in mare pericol din cauza acestei aventuri.


Taur


O zi in care veti fi foarte dinamici, in plina miscare, exuberanti si plini de viata. Ar trebui doar sa nu va paraseasca autocontrolul si prudenta, ca sa nu faceti vreun fel de excese.


Gemeni


Permeabilitatea sufleteasca de care dati dovada ii va uimi pe toti cei care va cunosc. Nu mai vedeti doar inamici in ceilalti, va deschideti sufletul si discutati cu mare simt de raspundere, ii ascultati pe ceilalti fara a va mai gândi doar la dumneavoastra.


Rac


Prietenii ar trebui sa va ocupe cea mai mare parte a timpului, mai ales daca nu sunteti implicati sentimental si nu are cine sa va „tina din scurt“. Nu se intrevede insa nimic nou pe plan sentimental pentru cei ce nu au pe nimeni.


Leu


Luna arunca o usoara umbra asupra zilei de azi, dar daca reusiti sa gânditi si sa simtiti pozitiv veti reusi sa va mentineti pe linia de plutire si chiar sa aveti o zi placuta. Se anunta o seara relaxanta.


Fecioara


V-ati cam neglijat familia in ultimul timp si acest lucru va va aduce mici reprosuri. O seara cu cei dragi ar fi suficienta pentru a intelege cât de important sunteti pentru ei, iar asta v-ar remonta psihic.


Balanta


In casa dumneavoastra se anunta o activitate febrila. Doriti sa faceti unele mici schimbari insa pâna la urma se dovedeste ca trebuie sa renovati aproape totul.


Scorpion


Nu mai aveti rabdare ca unele dintre proiectele care se afla in desfasurare in viata dumneavoastra sa-si urmeze cursul normal, asa ca incercati sa faceti lucrurile sa mearga mai repede chiar apelând la pile si relatii.


Sagetator


Cariera, relatiile sociale, afirmarea, dobândirea unei stabilitati materiale si a unei pozitii mai bune in plan profesional sunt, incepând de astazi, foarte importante pentru dumneavoastra. Veti uita pentru o vreme de familie si de timpul ce ar trebui petrecut alaturi de ei. Nu va condamna insa nimeni, caci tot ce faceti este spre binele familiei.


Capricorn


Cine ar fi crezut cu ceva timp in urma ca frumoasa relatie sentimentala pe care o afisati peste tot se va stinge ca un foc de paie? Se pare insa ca asa s-a intâmplat cu dragostea dumneavoastra, iar mai rau este faptul ca nu faceti nici un pas pentru a o revigora, ci o lasati sa-si revina de la sine.


Varsator


Este o zi care va va marca din punct de vedere afectiv. Viata dumneavoastra personala se va interfera cu cea profesionala. Aveti grija sa nu-i lasati pe colegii de munca sa va creeze probleme.


Pesti


Nu luati de bun tot ce vi se promite! Sufletul dumneavoastra este dispus sa treaca multe cu vederea, sa creada multe si sa uite multe, dar orbirea de care ati putea da acum dovada v-ar arunca in curând in ghearele disperarii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS