16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Relatia cu autoritatile poate fi constructiva, pentru ca intrati in contact cu o persoana puternica. Aveti ceva de invatat de la aceasta, ori sa va canalizati energia spre un tel important, ori sa va controlati reactiile in momentele critice, fara sa va mai descarcati nervii pe oricine.


Taur


Emotiile cele mai ascunse sunt legate de dragoste, fie ca iubiti in taina pe cineva, fie va incearca tot felul de sentimente ciudate fata de partener.


Gemeni


Aveti câstig de cauza intr-o situatie in care ati fost dezavantajat, dar ati luptat pentru drepturile dumneavoastra si acum vi se recunosc meritele. Ati adunat dovezi, documente, martori care sa demonstreze ca aveti dreptate, deci nu mai poate fi pus la indoiala cuvântul dumneavoastra.


Rac


Sunteti in fata unei sanse de câstig sau la inceputul unei afaceri. Mai e cale lunga pâna veti incepe sa adunati si profitul, dar aveti siguranta ca mergeti intr-o directie rentabila.


Leu


Discutati cu o persoana fata de care aveti afinitati deosebite, fie ca e vorba de un bun prieten sau de partenerul de viata. Desi orgoliul va spune ca ar trebui sa va impuneti punctul de vedere si in fata lui, sentimentele pe care le nutriti va imbuneaza.


Fecioara


Prietenul la nevoie se cunoaste, pentru ca aveti acum ocazia de a sari in ajutor pentru a-l incuraja pe un amic aflat in impas. Ori e vorba de un imprumut in bani, ori de un simplu sfat sau de un serviciu in avantajul lui, veti fi foarte multumit ca l-ati putut ajuta.


Balanta


Cel mai bine va intelegeti cu prietenii sau colegii in vârsta. Indiferent din ce tabara faceti parte – cei tineri, cei batrâni – gasiti in partea adversa un colaborator de nadejde, chiar daca diferenta de ani poate naste conflicte de opinii.


Scorpion


Iesiti cu bine dintr-o situatie neasteptata care, pe moment, ar putea fi considerata o incercare, dar sunteti sustinut de prieteni si depasiti impasul. Nimic din ceea ce pare ingrozitor nu va ramâne asa, pentru ca si eventualele rasturnari de situatie pot avea latura lor pozitiva.


Sagetator


Va bazati pe deciziile partenerului, indiferent de planul in care intervine acesta: serviciu, casa, dragoste, afaceri. Tineti cont de parerile celuilalt, pentru ca vi se par mai bine argumentate sau sunteti intr-o pasa mai proasta in care nu vreti sa va expuneti parerile, lasându-l pe celalalt sa se remarce.


Capricorn


Greutatile zilei pot fi depasite numai daca va deschideti sufletul in fata celor dragi, care va pot fi cu adevarat de ajutor la greu.


Varsator


Ceva nu mai merge in camin, va puteti astepta la defectarea unui obiect electrocasnic, la vreo conducta sparta sau, daca nu e vorba de stricaciuni materiale, se poate vorbi de o tensionare a atmosferei de familie.


Pesti


Vi se alimenteaza o speranta desarta, ca atare nu credeti chiar tot din ceea ce vi se promite, pentru ca acela care va face sa visati nu are intentii pozitive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS