13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Astazi va asteapta o zi plina la munca. Fie ca v-ati lasat treaba neterminata din zilele precedente, fie ca primiti noi atributii, nu veti avea timp sa respirati pâna la finalul programului.


Taur


Vesti bune din tari straine. Un telefon, o scrisoare va aduc prilej de bucurie. Impartasiti cu cei dragi sentimentele bune. Pe plan profesional lucrurile stagneaza, poate ar fi momentul sa va orientati mai bine pe piata si chiar sa va cautati un loc de munca.


Gemeni


Sunteti saritor ca intotdeauna când cei din jur au nevoie de dumneavoastra. Sunteti surprins in mod placut de atitudinea concilianta a partenerului si vreti sa ii oferiti in schimb aceeasi afectiune.


Rac


O zi buna pentru dumneavoastra pe plan sentimental. Asteptarile dumneavoastra sunt implinite. O duceti mai prost cu banii, unele datorii va pun in incurcatura si nu stiti cum sa va mai descurcati. Cereti ajutorul unei rude mai in vârsta, daca vreti sa iesiti din impas.


Leu


Totul va iese prost astazi, sunteti nervos si nu reusiti sa va concentrati pe ceea ce trebuie sa faceti. Superficialitatea colegilor va irita, nu intelegeti ce motive au sa se distreze la munca, când dumneavoastra nu mai reusiti sa faceti fata.


Fecioara


Orizonturi luminoase pentru aceasta zi. O promovare, câstigul usor al unei sume de bani sau o declaratie din partea unei persoane la care tânjiti de ceva vreme va da aripi. Radiati si va sta bine, veti primi complimente.


Balanta


Incercati sa treceti neobservat, poate-poate va veni mai repede seara. Nu va mai place ceea ce faceti si nu stiti in ce zona sa va indreptati. Puneti pe hârtie optiunile, poate va va fi mai usor.


Scorpion


Intâlniri placute cu vechi prieteni va insenineaza ziua si va scot din rutina si din plictiseala. O mica distractie la inceputul saptamânii nu poate dauna, ba din contra, va invioreaza dupa un week-end in care ati avut alte preocupari.


Sagetator


Multa iubire sau afectiune prieteneasca v-au rezervat astrele pe ziua de astazi. Fie ca iesiti in oras cu partenerul, fie ca va pregateste o cina romatica, veti avea parte de o seara pe cinste. Ziua trece usor la munca, mai ales daca ceea ce faceti va stimuleaza.


Capricorn


Incercati sa va bucurati putin si sa traiti mai intens momentele frumoase. Partenerul va sustine si va este recunoscator când sunteti mai optimist si ii inseninati ziua.


Varsator


Sunteti creativ si expansiv si acest lucru ii stimuleaza pe cei din jurul dumneavoastra, care va vor fi recunoscatori pentru impulsul pozitiv pe care il dati. Va veti simti apreciat si pe buna dreptate. Nu va umflati prea mult in pene, veti deveni nesuferit daca va simtiti prea important. Fiti mai modest si veti avea doar de câstigat.


Pesti


Sanse de bani sau de recunoastere profesionala pentru astazi. Exista persoane sus-puse care va vor binele si nu cer in schimb decât seriozitate si profesionalism, ceea ce, norocul dumneavoastra, stiti cel mai bine sa oferiti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS