19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Sunteti prea implicat in problemele celorlalti pentru a va mai gândi si la niste datorii de care se pare ca ati uitat cu desavârsire. Ar fi bine sa-i lasati pe ceilalti cu ale lor si sa va luati viata mai in serios.


Taur


Este posibil sa cunoasteti o persoana care va ajuta sa rezolvati unele probleme legate de casa. Faceti schimbari prin locuinta si va gânditi sa achizitionati un element decorativ.


Gemeni


Conflictele care au aparut in familie in ultimul timp risca sa va macine nervii. Incercati sa calmati spiritele pentru ca altfel veti avea probleme. Sansa va surâde in aceasta zi.


Rac


Veti intâlni o persoana de care va veti indragosti. Va trebui sa va luati inima in dinti si sa vorbiti daca doriti sa nu pierdeti o partida buna. In ceea ce priveste unele credite financiare, va trebui sa va abtineti sa luati o decizie importanta.


Leu


Din cauza stresului nu este exclus sa va confruntati cu niste migrene nedorite. Evitati conflictele. Veti primi o propunere prin care vi se va cere sa participati la o surpriza pregatita unui prieten comun.


Fecioara


Un telefon pe care il veti primi din partea unui cunoscut va va surprinde si va va determina sa faceti câteva schimbari in orarul zilnic. Cu putin efort si atentie, speculatiile pe care doriti sa le faceti in aceasta zi se vor solda cu o reusita.


Balanta


Incercati sa nu faceti cheltuieli pe care nu le puteti acoperi. Ar fi cazul sa acordati o mai mare atentie aspectului exterior, in special sanatatii pe care ati neglijat-o in ultimul timp.


Scorpion


Asteptati de mult timp sa faceti un pas important, iar acum, când s-a oferit momentul, ezitati. Incercati sa gânditi cât mai pozitiv, numai asa veti reusi sa faceti fata provocarilor.


Sagetator


In sfârsit, dificultatile financiare sau cel putin o parte din acestea au fost depasite. Daca va luati inima in dinti si veti fi mai motivat poate ca veti câstiga inima cuiva.


Capricorn


Veti primi incurajari din familie in legatura cu o schimbare de care va cam indoiti. Totusi, trebuie sa dati dovada de prudenta in cazul in care este nevoie sa semnati acte si sa va asigati ca dispuneti de toate informatiile necesare.


Varsator


Veti descoperi cât de usor va puteti expune punctul de vedere, chiar daca unora nu le plac ideile dumneavoastra. Este bine sa luati initiativa, pentru ca ati putea iesi in câstig.


Pesti


Aveti ocazia de a va pune in practica ideile, iar ocaziile care se ivesc la serviciu va vor face sa va simtiti mai optimist. Nu va bazati insa prea mult pe noroc si faceti ceva, asta cât mai repede, altfel riscati sa v-o ia altii inainte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS