17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Este posibil sa aveti dificultati de concentrare din cauza unor mici probleme in relatiile parteneriale. Puteti obtine câstiguri financiare. Va sfatuim sa nu fortati norocul si sa fiti prudent. Tineti cont de sfaturile prietenilor!


Taur


Simtul practic va ajuta la demararea unei afaceri care va va aduce avantaje materiale consistente. Dupa-amiaza, o cunostinta va face o propunere surprinzatoare de colaborare pe termen lung. Nu va grabiti sa-i dati un raspuns pe loc!


Gemeni


Nu este o zi favorabila afacerilor si câstigurilor financiare. Este posibil sa fiti dezamagit de rezultatele unei intâlniri de afaceri. Aveti ocazia sa petreceti momente placute impreuna cu persoana iubita si puteti face planuri de viitor cu privire la plecarea intr-o calatorie.


Rac


Ar fi bine sa dedicati aceasta zi odihnei, chiar daca aveti multe probleme de rezolvat. In prima parte a zilei, sunteti tentat sa cheltuiti multi bani. Este indicat sa fiti prudent, pentru ca nu este un moment favorabil investitiilor.


Leu


Au loc schimbari interesante in viata dumneavoastra. In prima parte a zilei, va puteti face remarcat in societate cu ocazia unei activitati caritabile pe care o promovati cu succes.


Fecioara


Va puteti ocupa de probleme delicate din domeniul afacerilor si aveti posibilitatea sa finalizati o lucrare inceputa cu mai mult timp in urma. Este o zi favorabila comunicarii si rezolvarii problemelor financiare.


Balanta


Va bucurati de o capacitate de comunicare deosebita, care va ajuta sa va faceti noi relatii. Initiativele dau rezultate pe plan financiar. In luarea deciziilor importante, este indicat sa tineti seama si de parerile partenerului de viata.


Scorpion


Este indicat ca astazi sa nu semnati documente oficiale si sa nu incepeti noi afaceri. S-ar putea ca ideile dumneavoastra sa nu fie apreciate la adevarata lor valoare.


Sagetator


In prima parte a zilei, va ocupati de rezolvarea unei probleme financiare de care nu v-ati putut ocupa in cursul saptamânii. Dupa-amiaza, o ruda apropiata va propune colaborarea intr-o afacere profitabila, care ar putea determina imbunatatirea situatiei financiare.


Capricorn


Parcurgeti o perioada favorabila pe toate planurile si tot ce incepeti astazi are mari sanse de reusita. Aveti posibilitatea sa obtineti câstiguri financiare nesperate si sa va afirmati in societate.


Varsator


Conflictele care au aparut in familie in ultimul timp risca sa va macine nervii. Incercati sa calmati spiritele pentru ca altfel veti avea probleme cu sanatatea.


Pesti


Ar fi cazul sa acordati o mai mare atentie aspectului exterior, in special sanatatii pe care ati neglijat-o in ultimul timp. Incercati o dieta, va poate rezolva ambele probleme. Sunteti hotarât sa finalizati o activitate in timp record, astfel incât sa demonstrati sefului ce sunteti in stare. Relatiile cu colegii evolueaza bine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS