22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Fiti mai prudent in declaratiile pe care le faceti unui coleg, pentru ca ar putea transmite mai departe ceea ce credeati ca va ramâne doar la el. Ceea ce dumneavoastra ii spuneti ca unui prieten poate deveni subiect de discutie in cercuri mai largi.


Taur


Sunteti pregatit sa investiti o suma de bani in confortul casnic. Chiar daca va inhamati la un sir de plati pe termen lung, sunteti constient ca este timpul sa va asigurati viata de familie incepând cu mediul in care traiti.


Gemeni


Aveti dintr-o data o motivatie noua pentru a atinge un scop maret. Desi nu credeati foarte tare ca este posibil, acum ceva va spune ca puteti ajunge mult mai repede la acest vis, poate incurajat de o persoana care are deja experienta in acest domeniu.


Rac


Impasul in care va aflati pare sa se rezolve de la sine. Parca nu mai e la fel de dificil ca prima data, ci ati capatat mai multa indrazneala pentru a depasi acest hop. Lucrurile revin la normal cum nici nu mai credeati ca este posibil, deci nu abandonati cursa.


Leu


Este o zi dificila la locul de munca. Oricât v-ati stradui sa duceti sarcinile incepute la capat, parca nimic nu inainteaza. Veti fi obligat sa munciti mai mult chiar si pentru treburi de rutina. La finalul zilei veti fi obosit ca dupa o saptamâna intreaga de lucru.


Fecioara


Prietenul la nevoie se cunoaste, deci puteti descoperi ca cineva va ajuta mai mult decât ati fi crezut ca poate. Datorita prezentei acestui prieten adevarat observati ca orizonturile sunt din nou optimiste.


Balanta


Ziua este dedicata treburilor financiare marunte. Aveti banii necesari pentru acestea, dar trebuie totusi sa administrati mai atent si mai prudent sumele de care dispuneti, ca sa nu ramâna vreo plata restanta.


Scorpion


Nu colaborati bine cu un grup de colegi, desi acestia par sa aiba intentii bune. Ceva va spune ca nu sunt foarte sinceri cu dumneavoastra si nu va spun tot ce ar trebui sa stiti. Este doar o impresie gresita, deoarece sunteti negativist in aceste zile.


Sagetator


Emotiile cresc inaintea unei confruntari care cere de la dumneavoastra toata ambitia de care sunteti capabil. Ar trebui sa va aruncati intr-o lupta dura, dar tracul va face sa va pierdeti curajul. Daca reusiti sa va tineti sub control slabiciunile ati putea ajunge la un succes de toata frumusetea.


Capricorn


Viata de cuplu merge excelent, pentru ca aveti planuri comune la care toti ai casei contribuie. Jucati un rol important in camin, strângeti in jurul dumneavoastra pe toti cei dragi.


Varsator


Pentru un ban in plus, sunteti capabil de un efort extrem, pentru ca nu vi se ofera oricând aceasta sansa. Sunteti motivat suficient de bine pentru a va implica serios intr-o activitate mai grea, pentru ca stiti ca la capat se afla o rasplata consistenta.


Pesti


Fiti atent la resursele dumneavoastra financiare, care sunt pândite de un pericol destul de mare. Nu scoateti bani din buzunar tocmai acum, pentru ca riscul de a va dezechilibra bugetul este major.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS