13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Numai printr-un curaj nebunesc puteti depasi un risc ce apare in calea dumneavoastra astazi.


Taur


Viata sentimentala cunoaste o ameliorare, o revenire la normal, poate datorita unei discutii fata in fata cu cel drag.


Gemeni


Au ramas niste aspecte din trecut care se cer rezolvate, deci trebuie sa priviti inapoi, sa analizati in detaliu ceea ce ati uitat sa faceti.


Rac


Iubiti intens, dar ori este o iubire secreta pe care nu aveti curajul sa o faceti publica, ori sunt sentimente platonice pe care le pastrati, deocamdata, doar pentru dumneavoastra.


Leu


Se apropie un eveniment deosebit care provoaca teama sau suspiciune, parca nu aveti incredere in fortele dumneavoastra, ca va veti descurca bine, de aceea va eschivati de confruntarea finala.


Fecioara


Nici nu ati dormit bine azi noapte din cauza grijilor, dar ar trebui sa analizati daca acestea sunt justificate sau sunt doar in mintea dumneavoastra.


Balanta


Sfatul unui prieten deschide cai noi in rezolvarea unei probleme in care v-ati implicat, va incurajeaza, va ajuta sa vedeti din nou partea buna a lucrurilor.


Scorpion


Cineva apeleaza la minciuni pentru a va atrage intr-o afacere care pare buna. Va alimenteaza iluziile si va lasati furat de promisiunile sale, dar ar trebui sa nu va aventurati.


Sagetator


Puteti pleca la drum pentru a rezolva o problema de serviciu sau va intâlniti cu cineva venit de departe. Revederea poate fi placuta, aveti multe de discutat, iar comunicarea merge foarte bine.


Capricorn


Conflictul pluteste in aer si nu va simtiti bine in compania unor colegi care va trateaza cu ostilitate si raceala.


Varsator


Sunteti intre doua grupuri de persoane, fiecare dorind altceva de la dumneavoastra. Cum sa-i impacati pe toti când dumneavoastra sunteti unul singur?


Pesti


Nu puteti comunica usor cu un colaborator cu o personalitate mai puternica, ce doreste sa se impuna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS