27.6 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPatru persoane au fost rănite într-un grav accident rutier la Vârț

Patru persoane au fost rănite într-un grav accident rutier la Vârț

Patru persoane au fost rănite sâmbătă dimineață într-un grav accident rutier produs la Vârț, lângă Rovinari, județul Gorj. Un autoturism a ieșit de pe șosea, a izbit gardul unei case și a ajuns într-o curte. Echipe de descarcerare au intervenit la locul accidentului. „ISU Gorj a intervenit pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza localității Vârț, oraș Rovinari, în urma căruia au rezultat 4 victime, dintre care 1 încarcerată și inconștientă. La fața locului s-au deplasat echipajele de pompieri din cadrul ISU Gorj cu 2 autospeciale cu modul de descarcerare și doua ambulanțe SMURD, precum și două ambulanțe SAJ GORJ.

Accident Vârț


Persoana încarcerată a fost extrasă din autoturism, i-au fost aplicate primele îngrijiri medicale la fața locului, devenind astfel conștientă, ulterior fiind transportată la spital.
La fața locului, victimele accidentului au fost evaluate medical de către echipajele specializate, ulterior fiind transportate la spital de către ambulanțele SMURD și SAJ GORJ.”, conform ISU Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS