12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentElev atacat cu un bolovan, în faţa Şcolii 22

Elev atacat cu un bolovan, în faţa Şcolii 22

Un minor de 14 ani, elev al Şcolii Gimnaziale „Mircea Eliade” din Craiova, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de distrugere, după ce a spart cu un bolovan luneta unui autoturism în care se afla un alt elev. Incidentul violent a avut loc luni seara, în faţa unităţii de învăţământ.

Un cititor GdS a sesizat faptul că, luni seara, o neînţelegere între doi elevi ai Şcolii„Mircea Eliade” s-ar fi putut încheia cu o tragedie. Mai exact, în jurul orei 18.00, un minor de 14 ani, elev al şcolii, ar fi aruncat cu un bolovan într-un autoturism care circula pe strada Cloşca. Se pare că în autoturism se afla un alt elev al şcolii, cu care primul ar fi avut un conflict. Din fericire, bucata de piatră nu a rănit nici o persoană. Luneta autoturismului a fost spartă, iar piatra a căzut pe bancheta din spate a maşinii. Incidentul a fost confirmat de poliţiştii doljeni, care au precizat că a fost întocmit un dosar penal pentru distrugere.

Reprezentanţii unităţii de învăţământ au explicat pentru GdS că incidentul a avut loc după orele de curs, în afara şcolii, dar şi că a fost vorba de un incident izolat. Elevul care a aruncat cu piatra „are o situație școală foarte bună, cu multe medii de zece, și nu a mai fost sancționat”, a transmis conducerea unităţii de învăţământ.

Mai multe amănunte puteţi citi în ediţia GdS de joi, 19 mai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS