3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVIDEO: Incendiu la Aeroportul Otopeni, terminalul Plecări este plin de fum

VIDEO: Incendiu la Aeroportul Otopeni, terminalul Plecări este plin de fum

În această dimineață un incendiu a izbucnit la un fast food din terminalul Plecări al Aeroportului Otopeni. Oamenii sunt evacuați.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții ISU București Ilfov incendiul la un fast food din terminalul plecări al Aeroportului Otopeni. Incendiul se manifestă cu degajare de fum.

UPDATE: Mai multe filmări aici -> https://youtu.be/NQVS-vb_rOMOrganizare d-aia fină de Euro 2020 pe Aeroportul Otopeni. La Burger King are loc un incendiu ușor, dar toată zona asta de aeroport e plină de fum. Nimeni din administrație nu zice nimic de tipul “bă, duceți-vă în altă zonă a aeroportului”, iar unii oameni stau în fum, cuminți pe scaune. Tradiționalul “WTF, România?!”.Later Edit: Toată treaba ține de cel puțin 15 minute. Noi acum stăm într-o zonă unde sunt geamuri deschise.Later Edit 2: Un singur tip urla pe hol sa coboram la parter. Momentan suntem cateva sute de oameni intr-o sala. A anuntat dupa jumatate de ora in boxe sa ne strangem toti la o poarta. Atat. Nicio informatie, nimic.Later Edit 3: Dupa 50 de minute de liniște și fum, lucrurile au revenit la normal. În continuare oamenii de la butoanele aeroportului nu au comunicat ce s-a întâmplat. Ne îmbarcăm și plecăm spre Praga. Revin cu postări mai pozitive.

Gepostet von Marian Ionescu am Samstag, 22. Februar 2020

Nu sunt anunțate persoane rănite, iar pompierii scot oamenii din zonă. Pompierii adaugă că a fost identificat locul focarului.

Un călător, Marian Ionescu, a scris pe Facebook că autoritățile gestionează prost situația: ”Intre timp un singur om de la aeroport urla pe holuri si incerca sa ghideze cateva sute de oameni la parter. Vad ca sunt si cateva autospeciale in actiune”.

”Suntem jos. Nimeni nu zice nimic. Cum e cu incendiul, cum e cu zborurile. Au deschis geamurile si asteptam. Nimeni din administratia aeroportului nu e cu noi”, scrie ulterior, călătorul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS