14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalLIVEVIDEO Cîțu, la audiere: Conectarea caselor de marcat la ANAF se va întâmpla în acest an

LIVEVIDEO Cîțu, la audiere: Conectarea caselor de marcat la ANAF se va întâmpla în acest an

Comisiile reunite de buget-finanțe ale Parlamentului îl audiază luni pe ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, propus pentru un nou mandat. Votul în Plen ar urma să aibă loc pe 24 februarie, acolo unde premierul Ludovic Orban mizează pe respingerea cabinetului propus, potrivit hotnews.

La început, Cîțu a cerut un dialog civilizat și a început discursul despre rectificarea bugetară, aceleași lucruri pe care le-a mai zis, și despre programul de guvernare.

Cîțu, audiat în Parlament. Ședință cu scandal

Ministrul desemnat al Finanțelor, Florin Cîțu, a fost audiat în Comisiile de Buget – Finanțe – Bănci. A ieșit scandal la ședință.

Gepostet von Epoch Times Romania am Montag, 17. Februar 2020

El a spus că în programul de guvernare care a fost adoptat în Parlament au fost câteva lucruri pe care deja le-a făcut, menționând OUG 114 care „a fost ucisă”, eliminarea split-TVA, eliminarea supraimpozitării muncii part-time și eliminarea supraccizei la carburanți.

A fost rugat să vorbească, de către parlamentari, despre ce va face.

„Continuă informatizarea ANAF. Ani de zile acest lucru nu s-a făcut. Știți foarte bine ce situații sunt azi în România. Veți vedea că sunt îmbunătățiri”, a spus Cîțu, care a continuat să vorbească despre recentul proiect de reorganizare ANAF, care a fost publicat în Monitorul Oficial prin care scade numărul de vicepreședinți de la 4 la 3, iar angajații de la direcția antifraudă devin funcționari publici.

  • Ne împrumutăm mai ieftin decât piața
  • Toate aceste informații sunt publice
  • Reorganizarea ANF înseamnă mai mulți bani la buget
  • Conectarea caselor de marcat la ANAF se va întâmpla în acest an
  • O strategie pentru instituțiile financiare unde statul este acționar unic sau majoritar. Strategia va fi adoptată public. Aceste instituții nu sunt cele mai profitabile din piață. Noi vrem să facem aceste instituții serioase profitabile, care să aducă dividende la bugetul de stat. Până acum, dividendele au cam lipsit de la ceste instituții.


ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS