Acasă Local Dolj Protest spontan la Spitalul Judeţean Craiova

Protest spontan la Spitalul Judeţean Craiova

-

Protest spontan la Spitalul Județean din Craiova. Medicii amenință cu blocarea activității și acuză managementul de o situație bugetară critică. Angajații susțin că în acest moment spitalul se află într-o adevărată criză financiară, iar angajații nu mai au nici măcar toate medicamentele necesare tratării pacienților.

„Banii de vouchere au existat, dar a trebuit să îi folosim pentru cele trei aparate CT care nu erau funcţionale. Ele nu sunt obligatorii, conform legii se pot acorda dacă există buget. Este mai important s[ se ofere salariile decât vouchere.

Nu vom reuşi nici salariile să le dam daca nu se remediază situaţia.

Sunt probleme cu căldura, da. Sunt probleme cu anumite piese de 10 ani. Am demarat procedurile pentru a rezolva problema de la începutul anului, în maxim 2 săptămâni se va remedia situatia”, a declarat Eugen Georgescu, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

Alertă generalizată în Gorj din cauza coronavirusului

Autoritățile din Gorj mențin un nivel de alertă generalizat, din cauza coronavirusului. Potrivit Direcției de Sănătate Publică Gorj, în ultimele şapte zile...

Horoscopul de weekend

Berbec Nu vă închideţi în carapace, indiferent de probleme. Contactul cu prietenii sau colegii vă poate scoate din starea emotivă. În plus,...