20 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Protest spontan la Spitalul Judeţean Craiova

Protest spontan la Spitalul Judeţean Craiova

-

Protest spontan la Spitalul Județean din Craiova. Medicii amenință cu blocarea activității și acuză managementul de o situație bugetară critică. Angajații susțin că în acest moment spitalul se află într-o adevărată criză financiară, iar angajații nu mai au nici măcar toate medicamentele necesare tratării pacienților.

„Banii de vouchere au existat, dar a trebuit să îi folosim pentru cele trei aparate CT care nu erau funcţionale. Ele nu sunt obligatorii, conform legii se pot acorda dacă există buget. Este mai important s[ se ofere salariile decât vouchere.

Nu vom reuşi nici salariile să le dam daca nu se remediază situaţia.

Sunt probleme cu căldura, da. Sunt probleme cu anumite piese de 10 ani. Am demarat procedurile pentru a rezolva problema de la începutul anului, în maxim 2 săptămâni se va remedia situatia”, a declarat Eugen Georgescu, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Fotbaliștii din Premier League sunt apți! Testele Covid-19 au...

Toate testele de depistare a infecţiei cu virusul Covid-19 efectuate în Premier League în ultima săptămâna au dat rezultate negative, informează Agerpres.

O magazie cu lemne din Piatra-Olt a luat foc

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în orașul Piatra-Olt, pentru...

Olt: Agent economic, amendat cu 35.000 de lei

La data de 31 mai 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Olt,...