17.8 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Un bărbat din Craiova și fiii săi, arestați după ce au făcut scandal

(VIDEO) Un bărbat din Craiova și fiii săi, arestați după ce au făcut scandal

-

Un bărbat din Craiova și fiii săi au fost arestați după ce au făcut scandal în incinta unei societăți ar fi distrus trei aparate de tip slot machine.

Polițiști din cadrul Secției 2 Craiova i-a reținut, pentru 24 de ore, pe bărbatul de 48 de ani și fiii acestuia cu vârste cuprinse între 14 și 23 de ani, toți din municipiu.

Aceștia sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de:

  • lovirea sau alte violențe,
  • distrugere,
  • tulburarea ordinii și liniștii publice,
  • portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Pe 1 iunie, ora 03.15, polițiștii au fost sesizați de o femeie de 34 de ani, din Craiova, că în incinta unei societăți comerciale din localitate o persoană ar fi distrus trei aparate de tip slot machine.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat de 48 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea faptei.

De asemenea, în incinta societății comerciale, bărbatul de 48 de ani și fiii acestuia, un tânăr de 23 de ani și doi minori de 14 și 15 ani, ar fi agresat fizic doi tineri de 16 și 21 de ani din localitate, cei din urmă necesitând îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pe cei patru, pentru 24 de ore. Aceștia au fost introduși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Craiova a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Citește și: (VIDEO) Craiova: Reținut după ce și-a bătut soția în scara blocului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

80 de trenuri vor sta o oră în gări,...

Peste 80 de trenuri aparţinând tuturor operatorilor de transport...

ȘTIRI GdS