25.5 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn muncitor a murit strivit sub un utilaj, în pădure

Un muncitor a murit strivit sub un utilaj, în pădure

Un angajat al Direcţiei Silvice Vaslui a murit, vineri, într-un accident produs în pădure, într-o zonă greu accesibilă. Echipajele de intervenţie au mers pe jos pentru a ajunge la locul evenimentului. Bărbatul a fost prins sub un utilaj şi nu a putut fi salvat.

”Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu şase autospeciale şi echipaje specializate, pentru extragerea, evaluarea şi acordarea îngrijirilor medicale victimei unui accident de muncă produs în pădurea aflată la marginea localităţii Poiana lui Alexa, comuna Puşcaşi. În accident a fost implicat un tractor articulat forestier (TAF) şi o persoană”, a transmis, vineri, ISU Vaslui.

Sursa citată a precizat că un bărbat, angajat la Direcţia Silvică Vaslui, a fost prins sub utilaj

”Cinci dintre autospecialele de intervenţie au putut înainta doar până la cantonul silvic, drumul forestier extrem de accidentat permiţând doar accesul autospecialei autoşenilate. Toate celelalte echipaje au mers pe jos peste doi kilometri, transportând manual echipamentele de intervenţie. Victima se afla în stare de inconştienţă şi în stop cardiorespirator”, a mai precizat sursa citată.

După extragerea victimei, echipajele SMURD au început manevrele de resuscitare, însă bărbatul nu a răspuns pozitiv la aceste manevre, iar medicul de pe ambulanţa SMURD pentru terapie intensivă mobilă a declarat decesul bărbatului în vârstă de 58 ani.

Cauzele şi circumstanţele producerii acestui accident sunt cercetate de poliţie şi ITM.

Citeşte şi: Un adolescent şi un bătrân, răniţi după ce mașina lor a fost lovită de tren 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS