12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn tânăr de 25 de ani, împușcat de polițiștii care-l urmăreau. Ce ascudea șoferul?

Un tânăr de 25 de ani, împușcat de polițiștii care-l urmăreau. Ce ascudea șoferul?

Un tânăr, de 25 de ani, din Suceava, a fost rănit, azi noapte, după ce a fost împuşcat de poliţiştii care îl urmăreau în județul Botoșani.  

Șoferul a refuzat să oprească la un control de rutină, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani. Poliţiştii au vrut să oprească maşina condusă de tânărul din Suceava pe o stradă din Dorohoi.

Ei au efectuat semnal de oprire, iar şoferul a tras pe dreapta. În momentul în care poliţiştii s-au apropiat de portieră, acesta a demarat în trombă.

„Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia. Pe parcursul deplasării au efectuat mai multe focuri de armă atât de avertisment, cât şi înspre autovehicul. S-a reuşit prinderea sa, la aproximativ 5 kilometri de locul interceptării, în localitatea Sauceniţa. În urma folosirii armamentului din dotare, a rezultat rănirea conducătorului auto. Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior a fost stabilită identitatea acestuia, în persoana unui tânăr, de 25 de ani, din judeţul Suceava”, au precizat oficialii IPJ Botoșani.

La verificarea autoturismului, au fost identificate 93 de butelii cu agent refrigerant, de provenienţă Ucraina, fără documente.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de contrabandă calificată şi vătămare corporală din culpă. IPJ precizează că starea tânărului este stabilă, fiind sub observaţia cadrelor medicale.

Citește și: 92 de șoferi doljeni au rămas fără permis de conducere

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS