22.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTrei femei din Băileşti, lovite pe trotuar de o maşină scăpata de sub control

Trei femei din Băileşti, lovite pe trotuar de o maşină scăpata de sub control

O femeie a murit şi alte două au fost rănite în urma unui accident de circulaţie produs miercuri, în Băileşti. Poliţiştii doljeni au stabilit că şoferul unui autoturism a pierdut controlul direcţiei şi a intrat pe trotuar, unde le-a lovit în plin pe cele trei femei.

Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că una dintre cele trei victime a murit la scurt timp după producerea accidentului

„La data de 10 aprilie, ora 10.50, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier în municipiul Băileşti.
La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că un bărbat de 59 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare și a pătruns pe trotuar unde a accidentat trei femei cu vârstele cuprinse între 57 și 75 de ani. În urma evenimentului rutier, din nefericire, femeia de 75 de ani a decedat, celelalte două femei necesitând îngrijiri medicale”, au explicat oamenii legii.
Bărbatul de 59 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pe numele şoferului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: Bărbat prins cu un permis de conducere fals, condamnat cu suspendare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS