20.4 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞase persoane, rănite într-un accident rutier produs în Lunca Corbului

Şase persoane, rănite într-un accident rutier produs în Lunca Corbului

 

Şase persoane au fost rănite, într-un accident rutier produs, azi noapte, în localitatea în Lunca Corbului din judeţul Argeş. Una dintre victime era inconştientă, dar cu funcţii vitale.

Două maşini s-au ciocnit, iar două persoane au rămas încarcerate, una dintre acestea în stare de inconştienţă.

”În cele două autoturisme erau 6 persoane, două femei şi patru bărbaţi. Toate cele şase persoane avut nevoie de îngrijiri medicale şi transport la spital”, a transmis ISU Argeş.

Un bărbat de 44 de ani, găsită inconştientă,  dar cu funcţii vitale a fost preluată şi transportată la spital. Prezenta mai multe traumatisme la nivelul corpului.

O femeie, de 29 de ani, extrasă conştientă din celalalt autoturism a fost predată unui echipaj SAJ.

O femeie, de 37 de ani, era rănită la membrul superior stâng şi acuza dureri la torace. A primit îngrijiri medicale şi a fost transportată la spital de către un echipaj SMURD.

Celelalte trei victime au fost preluate de către echipajele SAJ şi transportate la spital.

Pompierii argeșeni au intervenit cu o autospecială de stingere a incendiilor, o autospecială de descarcerare, trei ambulanțe SMURD și trei ambulanțe SAJ.

Traficul pe DN 65 a fost blocat. Poliția face cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul. A deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă.

Citește și: (VIDEO) Cutremur de 7,4 grade în Taiwan. Cel mai puternic din ultimii 25 de ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS