13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentSpania: Român supărat că l-a părăsit soția și-a otrăvit copiii, apoi s-a sinucis

Spania: Român supărat că l-a părăsit soția și-a otrăvit copiii, apoi s-a sinucis

Un român din Spania și-a otrăvit fiicele de 2 și 4 ani, după care s-a sinucis. Se presupune că bărbatul a vrut să se răzbune astfel pe soția care l-a părăsit de curând.

Garda Civilă a fost alarmată duminică seara, iar un echipaj ajuns la casa din Las Alcubillas a descoperit cadavrele celor două fetițe și a bărbatului român, potrivit Diario de Almeira.

Cea care a alertat autoritățile este chiar fosta soție a bărbatului. Aceasta le-a spus polițiștilor că fostul soț și cele două fetițe au ingerat o substanță toxică, ancheta fiind concentrată în această direcție. Totuși, o concluzie finală va fi conturată abia după efectuarea necropsiei și textelor toxicologice.

Din primele cercetări s-a stabilit că cei doi soți se despărțiseră de curând, pentru că femeia, în vârstă de 23 de ani, n-a mai suportat violențele soțului ei. Se pare că ea obținuse și un ordin de protecție împotriva acestuia. Cei doi nu mai locuiau împreună și se pare că bărbatul le luase la el acasă weekendul trecut pe cele două fiice.

Citește şi: Băiat de 2 ani dat dispărut, găsit în viață după 25 de ore de căutări

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS