12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCadavrele unei femei și ale celor patru copii ai ei, descoperite în seara de Crăciun

Cadavrele unei femei și ale celor patru copii ai ei, descoperite în seara de Crăciun

Descoperire sumbră în seara de Crăciun care a șocat orașul Meaux, Seine-et-Marne. Cadavrele unei femei și ale celor patru copii ai ei au fost găsite într-un apartament. Tatăl micuţilor, de 33 de ani, în prezent principalul suspect, este dat dispărut, potrivit bnnbreaking.com.

Procurorul Jean-Baptiste Bladier a confirmat presei franceze că serviciul de poliţie judiciară din Versailles investighează.

Acest incident îngrozitor marchează încă unul dintr-o serie de evenimente la fel de tragice din regiunea Parisului. A apărut o tendință înfricoșătoare de pruncucideri care implică tații.

În noiembrie, un bărbat de 41 de ani a mărturist că şi-a ucis cele trei fiice, cu vârste cuprinse între 4 și 11 ani, în Alfortville, Val-de-Marne. A fosst un adevărat cutremur în comunitate. Mărturisirea a indicat o dispută litigioasă privind custodia fetelor. Cu o lună mai devreme, în octombrie, un jandarm din Vémars, Val d’Oise, şi-a ucis cele trei fiice și apoi s-a sinucis.

O comunitate în doliu, un suspect în libertate

În timp ce comunitatea din Meaux deplânge pierderea unei mame și a celor patru copii ai ei, autoritățile își continuă vânătoarea tatălui. Secvența evenimentelor care au condus la tragedie rămâne în curs de anchetă, cu speranța că va face lumină asupra acestei crime înfiorătoare. Orașul Meaux și regiunea întinsă a Parisului așteaptă răspunsuri, confruntându-se cu tendința tulburătoare de omucideri în familie, care au afectat sfârșitul anului.

Citeşte şi: (VIDEO) Vreme severă în Australia. Două persoane au murit. Peste 100.000 de case, fără electricitate

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS