9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn trapper din București, retinut după ce și-a agresat iubita și i-a smuls o unghie

Un trapper din București, retinut după ce și-a agresat iubita și i-a smuls o unghie

Trapperul Yakki, cu numele real Duțoniu Mihai Denis, a fost reținut pentru 24 de ore după ce și-a agresat fizic iubita. El a lovit-o și a distrus mai multe bunuri în urma conflictului, potrivit Stirilor ProTV.

Un vecin a sunat la 112 să anunțe că se aud țipete de femeie pe casa scării. Polițiștii ajunși la fața locului au luat legătura cu iubita trapperului, Bâgu Anne Mary. Aceasta le-a spus că a fost agresată fizic de Yakki în urma unui conflict izbucnit pe fondul geloziei.

Trapperul a lovit-o cu palmele peste față pe iubita lui și a distrus mai multe bunuri din locuință. Speriată, tânăra a fugit la o vecină din bloc și s-a refugiat în dormitorul acesteia. Yakki a urmărit-o, a spart ușa vecinei și a bătut-o din nou pe tânără, lovind-o cu piciorul. Anne Mary ar mai fi fost agresată fizic de către iubit și luni, 18 decembrie, când Yakki i-a smuls o unghie de la mână.

Pe numele trapperului a fost emis ordin de protecție provizoriu de către polițiștii Secției 2, pentru o perioadă de 5 zile.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii, a două infracțiuni de violență în familie și două infracțiuni de distrugere.

Citește și: Şofer recidivist, condamnat cu executare în al doilea dosar

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS