17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Depistați la volan cu viteze de peste 100 km/h

Dolj: Depistați la volan cu viteze de peste 100 km/h

Un craiovean de 35 de ani a fost înregistrat de radar în timp ce conducea pe strada Calea Severinului, cu viteza de 134 km/h.

Bărbatul a fost sancționat contravențional. A fost dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Înregistraţi de aparatul radar, pe DN 6, cu viteze peste limita legal admisă

O tânără de 23 de ani, din Balş, judeţul Olt, a fost înregistrată de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 6, în localitatea Brădeşti, cu viteza de 111 km/h.

Tot pe D.N. 6, în localitatea Brădeşti, a fost depistat un tânăr de 33 de ani, din oraşul Filiaşi, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 117 km/h.

Cei doi au fost sancționaţi contravențional. A fost dispusă și măsura complementară de suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Acţiune tip „Blitz” pe DN 6 între Craiova şi Filiaşi

Polițiștii rutieri din Dolj au organizat și executat acţiuni de tip “cascadă” pentru prevenirea accidentelor de circulaţie datorate vitezei.

Polițiști rutieri au acționat pe principalele artere rutiere din judeţ, fiind organizată şi o acţiune tip „Blitz” pe DN 6 între Craiova şi Filiaşi.

Astfel, au fost legitimate și verificate peste 320 de persoane, fiind controlate și 274 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 162 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 62.000 de lei. Au fost reținute și 29 de permise de conducere.

De asemenea, au fost constatate și 3 infacțiuni la regimul siguranței circulației pe drumurile publice.

Citește și: Algerian arestat preventiv pentru trafic de migranți

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS