17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean reținut după ce a incendiat mașina fostei concubine

Doljean reținut după ce a incendiat mașina fostei concubine

Polițiștii doljeni au dispus, vineri, reținerea unui bărbat de 41 de ani, din comuna Plenița, acuzat de comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere. Potrivit oamenilor legii, bărbatul ar fi incendiat autoturismul fostei concubine. Incidentul a avut loc în februarie, pe strada Mihail Strajan din Craiova.

Reprezentanții IPJ Dolj spun că autoturismeul a fost incendiat la sfârșitul lunii februarie. Suspectul a fost reținut vineri, pe 15 septembrie. Se pare că bărbatul a plecat din țară după comiterea faptei și a fost ridicat de polițiști când s-a întors acasă.

”În fapt, în noaptea de 27/28 februarie, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, din comuna Plenița, despre faptul că fostul concubin al acesteia ar fi incendiat autoturismul său parcat pe strada Mihail Strajan, din municipiul Craiova. La fața locului, a intervenit un echipaj din cadrul Inspectoratului Situațiilor de Urgență Dolj, care a desfășurat activități de stingere a incendiului.

În urma cercetărilor efectuate și cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției nr.7 Poliție Rurală Plenița, în cursul zilei de ieri, 15 septembrie, a fost identificat pe raza comunei Plenița fostul concubin, un bărbat de 41 de ani, din comuna Plenița, bănuit de comiterea faptei, fiind condus la audieri”, au precizat oamenii legii.

Tot vineri, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru distrugere prin incendiere. Polițiștii au mai explicat că barbatul va fi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Citește și: Trafic blocat pe Valea Oltului, după coliziunea dintre o cisternă încărcată cu GPL și un tir

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS