0.6 C
Craiova
marți, 5 decembrie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentTrafic blocat pe Valea Oltului, după coliziunea dintre o cisternă încărcată cu GPL și un tir

Trafic blocat pe Valea Oltului, după coliziunea dintre o cisternă încărcată cu GPL și un tir

Circulația este blocată total pe DN 7, în zona localității Balota, județul Vâlcea, unde a avut loc un accident rutier. Potrivit oamenilor legii, în accident a fost implicată o cisternă încărcată cu GPL și un tir. Se pare că exită scurgeri de carburant pe partea carosabilă.

Reprezentanții IPJ Vâlcea spun că traficul este blocat total în zonă.

”Din verificările preliminare efectuate s-a stabilit că, ar fi avut loc o coliziune între o cisternă încărcată cu GPL și un autotren, în localitatea Racovița, km 221. Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru monitorizarea și fluidizarea traficului rutier. Traficul este blocat total”, sunt primele inormații transmise de polițiști.

Pompierii au transmis că, în urma accidentului, nici o persoană nu a rămas încarcerată. Unul din soferi are nevoie de ingrijiri medicale. Au fost trimise la locul accidentului o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, dar si un echipaj de intervenţie în cazul accidentelor chimice. Se pare că există scurgeri de carburant pe carosabil.

Nu sunt scurgeri de GPL

Centrul Infotrafic informează că accidentul a avut loc, mai exact, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, la kilometrul 221+600 de metri, în zona localității Balota, județul Vâlcea. Tirul implicat în accident este încărcat cu medicamente. Potrivit primelor date, nu sunt scurgeri de GPL, iar șoferul autotrenului acuză dureri, urmând să fie evaluat medical.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de mers. Se estimează reluarea normală a circulației după ora 10.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS