16.8 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞi-a ucis mama, a sunat la 112 și apoi s-a sinucis

Şi-a ucis mama, a sunat la 112 și apoi s-a sinucis

Un bărbat, din Milano, și-a ucis mama, a sunat la 112 și apoi s-a aruncat de la fereastra apartamentului în care locuia.
Bărbatul, de 53 de ani, locuia împreună cu mama sa, de 86 de ani, într-un apartament situat la etajul 4 al unui bloc din cartierul Niguarda, Milano.

Acesta și-a înjunghiat mama în zona gâtului, apoi a sunat la 112 pentru a amenința că se sinucide. La fața locului au ajuns imediat polițiștii și pompierii. Între timp, bărbatul se aruncase de la fereastră, relatează Corriere Adriatico.

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit căzut peste un gard de fier, în timp ce cadavrul mamei sale, care prezenta o tăietură adâncă la gât, a fost descoperit în dormitorul locuinței.

Medicul legist a declarat că femeia era moartă de mai multe ore, poate chiar o zi sau două.

În locuința celor doi au fost găsite câteva bilete de adio în care fiul își exprima teama de a ajunge cercetat pentru uciderea mamei sale. Potrivit anchetatorilor, bărbatul suferea de probleme psihiatrice. El fusese spitalizat în 2018, după ce a avut o criză în așteptarea unui consult la spital. Mama sa menționase atunci că fiul ei suferea de tulburări psihice de aproximativ doi ani.

În apartament nu au fost găsite însă medicamente de niciun fel.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Citeşte şi: Mehedinţi: Accident mortal în Şimian

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS