20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentȘase persoane, reținute pentru trafic de minori, proxenetism și deținere de droguri

Șase persoane, reținute pentru trafic de minori, proxenetism și deținere de droguri

Șase persoane au fost reținute pentru trafic de minori, proxenetism și deținere de droguri, după patru percheziții în Cluj și Constanța. Sunt patru bărbați și două femei care în ultimele șapte luni ar fi obligat prin violență, patru tinere, două fiind minore, să se prostitueze pe litoral și în județul Constanța.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au descins miercuri la Cluj și Constanța. Au făcut patru percheziții domiciliare la șase persoane vizate de ei.

Începând din luna ianuarie, patru bărbați și două femei, au racolat două tinere, de 19 ani și două minore, de 16, respectiv 17 ani.

Indivizii le-ar fi determinat, prin violență și constrângere, să practice prostituția, în mai multe imobile din Cluj și de pe litoral.
Tinerele erau transportate la locuințele clienților, pentru exploatarea lor sexuală. Ei stabileau și tarifele pentru prestarea serviciilor sexuale. Sumele de bani obținute în urma practicării prostituției de către fete le luau suspecții.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța.
La acțiune au participat și:

  • polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj,
  • jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis” Constanța,
  • jandarmi aiInspectoratului de Jandarmi Județean Cluj.
    Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Citește și: Judecătorii italieni au dispus predarea lui Darius Vâlcov în România

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS