32.8 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Poliţist erou. A salvat trei văcuţe dintr-un incendiu

(VIDEO) Poliţist erou. A salvat trei văcuţe dintr-un incendiu

-

Un polițist din statul american Wisconsin a devenit eroul zilei, după ce și-a riscat viața pentru a salvat trei văcuțe dintr-un incendiu.  

Un departament de poliție din Wisconsin a lansat un videoclip pe pagina sa de Facebook. Imagini sunt surprinse de camera corporală a unui poliţistt. A urmat o operațiune de salvare neobișnuite.

Ofițerul Departamentului de Poliție Sturgeon, Andrew Crabb, a declarat că se apropia de sfârșitul turei de noapte pe 25 iunie. Şi-a dat seama că fumul de la o fermă din apropiere nu era doar ceață de la incendiile din Canada.

Crabb s-a repezit în hambarul în flăcări, unde trei vaci erau blocate în spatele unei porți încuiate. „Odată ce mi-am dat seama ce se întâmplă în interiorul acelui hambar, am ştiut că trebuie să scot poarta. Văcuţele știau exact ce trebuie să facă odată ce poarta a fost deschisă.”

Nimeni nu a fost rănit în incendiu, dar pagubele materiale sunt însemnate, spun autoritățile, potrivit New York Post.

Ofițerul a mai adăugat că este „absolut impresionat” de pompierii din zonă, formați din voluntari, care au reușit să „salveze majoritatea structurii” de la flăcări.

Citește și: Șase morți și zeci de răniți într-un incendiu la un azil de bătrâni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

EURO 2024 | Ce victorie! România a surclasat Ucraina...

Naţionala României a surprins foarte plăcut la meciul de...

ȘTIRI GdS