20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn tânăr a decedat după ce a fost lovit de un șofer beat și drogat

Un tânăr a decedat după ce a fost lovit de un șofer beat și drogat

Un tânăr de 18 ani a murit la spital după ce a fost lovit de un şofer care a plecat de la locul accidentului. Suspectul este un bărbat în vârstă de 24 de ani din judeţul Prahova. Acesta a fost prins de polițiști beat și drogat.

 Accidentul a avut loc duminică seară, în jurul orei 23:00, pe drumul judeţean 101, în comuna Ciupelniţa. 

Șofeul a acroşat un pieton de 18 ani care mergea pe marginea drumului. După accident, nu a oprit şi nu a anunţat evenimentul. 

Pietonul a fost transportat la spital, însă luni dimineaţă a murit. 

Rezultate pozitive la alcooltest și DrugTest

”În urma investigaţiilor şi a cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat şi ulterior depistat persoana bănuită de săvârşirea faptei, (…) un bărbat în vârstă de 24 de ani, din comuna Dumbrava. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0.88 mg/ l alcool pur în aerul expirat. A fost testat şi cu aparatul DrugTest care a indicat un rezultat pozitiv la o substanţă psihoactivă”, transmite Poliţia Prahova. 

Luni, şoferul va fi prezentat procurorilor pentru luarea unei alte măsuri preventive. 

Poliţiştii continuă cercetările. Șoferul este acuzat de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor psihoactive şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Citește și: Ciucă, mesaj de Ziua Învățătorului, într-un „moment de răscruce”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS