20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPatru persoane rănite grav într-un accident cu trei mașini

Patru persoane rănite grav într-un accident cu trei mașini

Patru persoane au fost rănite grav într-un accident cu trei mașini petrecut vineri în localitatea Cucorăni, conform Monitorul de Botoșani.

Șoferiţa unui Ford a intrat pe contrasens şi a lovit o maşină care circula regulametar. În urma impactului, aceasta a ricoşat într-un alt autoturism.

Şoferul din cea de-a treia maşină, o Skoda, susţine că femeia care a intrat pe contrasens se îndrepta spre Dorohoi. La un moment dat, bărbatul spune că l-a văzut pe şoferul din faţa sa cum trage brusc dreapta de volan, a apărut un nor de praf, a trecut printre cele două maşini, a acroşat una dintre ele, iar apoi a ajuns pe marginea drumului.

Patru persoane grav rănite

Au intervenit patru ambulanţe, două echipaje de descarcerare, trei echipaje de poliţie şi un echipaj de pompieri pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu.

Şoferiţa din Ford şi alte trei persoane dintr-o altă maşină au fost rănite grav în urma coliziunii. De asemenea, alte două persoane au fost rănite uşor.

Poliţiştii prezenţi la faţa locului au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele pentru producerea accidentului. De asemenea a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citește și: Un român din Italia a murit după ce și-a dat foc în fața soției

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS