5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentLondra: Un băiat de 11 ani a murit într-un incendiu devastator. Alți doi copii și trei adulți, răniți

Londra: Un băiat de 11 ani a murit într-un incendiu devastator. Alți doi copii și trei adulți, răniți


Un băiat de 11 ani a murit după ce un incendiu devastator a devastat un apartament din estul Londrei, la primele ore ale zilei de marți. Doi adulți și doi copii care erau în apartamentul de la etajul doi au fost răniți și transportați la spital, a declarat Brigada de Pompieri din Londra (LFB).

Toți au fost transportați la spital, în timp ce un alt bărbat a fost îngrijit la fața locului de paramedici.
Incendiul violent a izbucnit, marți, într-un apartament din cartierul rezidențial Stern Close din estul Londrei, în jurul orei 3.25, potrivit standard.co.uk.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție. Medicii au încercat din răsputeri să salveze viața unui băiețel de 11 ani, însă, din păcate, nu au reușit. Micuțul a fost declarat decedat.

În urma deflagrației, doi adulți și doi copii au fost răniți și transportați la spital. De asemenea, un bărbat a primit îngrijiri medicale la fața locului. Aproximativ 40 de pompieri din șase mașini de pompieri au petrecut aproape două ore luptă împotriva incendiului.

Pompierii au reușit să stingă flăcările după 2 ore. Cauza incidentului este investigată de polițiști.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS