10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat găsit mort într-un depozit din județul Cluj

Bărbat găsit mort într-un depozit din județul Cluj

Un bărbat a fost găsit mort într-un depozit din Turda, județul Cluj al unui lanț german de hypermarketuri.

“Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost găsit căzut în interiorul unui depozit ce aparține unei societăți comerciale, situat în comuna Mihai Viteazu.

La fața locului, echipajul medical a procedat la aplicarea manevrelor de resuscitare, însă, din nefericire, s-a constatat decesul persoanei.

În urma cercetărilor preliminare, polițiștii au constatat că bărbatul de 53 de ani, din Turda, a fost găsit la nivelul solului de către un alt bărbat, care a solicitat imediat sprijin prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

În urma verificărilor efectuate nu au fost constatate urme vizibile de violență pe corpului acestuia, cauza decesului urmând a fi stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit un dosar penal ce vizează infracțiunea de ucidere din culpă”, arată comunicatul poliției clujene, potrivit Gazeta de Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS